Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ 3 ΑΤΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΑΘΟΚΑΜΠΟ!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Τα νέα όπως φαίνεται είναι ευχάριστα για άλλη μια φορά για την διαλεύκανση της νέας πυρκαγιάς που ξέσπασε χθες στις 3 το μεσημέρι στην περιοχή "Κακοπέρατο".
Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, αυτή την ώρα έχουν οδηγηθεί στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος, 3 άτομα και εξετάζονται ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΩΡΑ για την συμμετοχή τους στην χθεσινή πυρκαγιά.


Οι μαρτυρίες τους θεωρούνται ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ και πρόκειται για ένα ανδρόγυνο και έναν άνδρα ηλικίας και οι τρεις άνω των 70 ετών.
Τα τρία (3) άτομα ήταν αυτά που ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΝ χθές μετά το ξέσπασμα της φωτιάς.
Πρόκειται για τους μελισσοκόμους που εντοπίστηκαν τελικά μετά από μερικές ώρες και σύμφωνα με αναφορές είχαν πάει στα μελίσσια τους για να εκτελέσουν κάποιες εργασίες.

Από την δικογραφία που σχηματίζεται αυτή την ώρα από την Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού η φωτιά ξεκίνησε ΑΠΟ 2 ΕΣΤΙΕΣ  και συγκεκριμένα από τα μελίσσια των 3 μελισσοκόμων στο ¨Κακοπέρατο"

Ίσως αργά το βράδυ ή και νωρίς το πρωί έχουμε επίσημες ανακοινώσεις ακόμα και από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Στέλιο Στεφανίδη...


Σημαντικό στοιχείο της υπόθεσης είναι πως το ανδρόγυνο είναι ΓΟΝΕΙΣ ενός ανώτερου αξιωματικού της Αστυνομίας της Σάμου και ενός Εθελοντή Πυροσβέστη!!!

1 σχόλιο:

nicos_ath είπε...

Σε ένα μέρος σαν τη Σάμο, ένα νησί μέσα στη βλάστηση με πολλές μέρες όπου υπάρχει αέρας και έχοντας ο τόπος αυτός πολλές, αλλεπάλληλες φορές πληρώσει λάθη , παραλείψεις, σκοπιμότητες, αμέλειες, δεν θα περίμενε η απερισκεψία και η βλακεία να επικρατεί ακόμη. Μέσα σε ένα πυκνό δάσος 3 ηλικιωμένοι σε μια μέρα καλοκαιριού με υψηλές θερμοκρασίες και αέρα καταμεσήμερο πάνε να κάνουν εργασίες..χωρίς προφανώς κανένα μέτρο προφύλαξης και δίχως δυστυχώς όπως από το αποτέλεσμα φαίνεται σεβασμό για το περιβάλλον παρόλο που η ενασχόληση τους είχε σχέση με το περιβάλλον...η απροσεξία και η αμέλεια στέρησαν μια ανεπανάλληπτη αισθητικά, περιβαλλοντικά περιοχή από τα παιδιά και τα εγγόνια τους...κινδύνευσαν περιουσίες και υποβάθμισε μια ολόκληρη περιοχή.
Ίσως πουν αρκετοί ότι δεν πρέπει να ακούγονται σκληρα πράγματα για ανθρώπους που άθελα τους έκαναν ότι έκαναν και είναι και κάποιας ηλικίας, μπορεί και να συμφωνώ σε έναν βαθμό, όμως δεν μπορώ να μην δώ τι προξένησαν και πόσο πλήγωσαν πολύ κόσμο που αγαπάει το νησί.
Όλα αυτά με την προυπόθεση βέβαια ότι ευθύνονται τελικά οι συγκεκριμένοι άνθρωποι και αυτό αποδειχθεί ή το ομολογήσουν οι ίδιοι...Άν το έκαναν θα είναι λύτρωση, αν έχουν συναίσθηση της ζημιάς που προκάλεσαν, να το ομολογήσουν.
Αυτό να είναι το τελευταιο επεισόδιο για εφέτος τουλάχιστον και να δράσει καταλυτικά σε όλους μας για το πόσο εύκολα είναι πράξεις ή παραλείψεις μας να οδηγήσουν στην καταστροφή.