Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ: Χωρίς ουρολόγο 1 εβδομάδα γιατί είναι σε άδεια!!!

Ο αείμνηστος Γεώργιος Γεννηματάς δεν πίστευε ποτέ ότι το όραμα που είχε να στήσει την ιδέα που λεγόταν Ε.Σ.Υ. (Εθνικό Σύστημα Υγείας), θα κατέληγε να είναι ένα εθνικό σύστημα ταλαιπωρίας για τον πολίτη!
Η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. (όπως και οι προηγούμενες της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ.) υφαρπάζουν κάθε φορά και προεκλογικά την ψήφο του πολίτη, λέγοντας για την ανικανότητα των άλλων και όταν εκλέγονται μιλούν για την καμένη γη που παρέλαβαν.
Δηλαδή ΔΟΥΛΕΜΑ κανονικό!

Σήμερα ανοίγουμε έναν φάκελο που λέγεται Νοσοκομείο Σάμου, για να μην νομίζουν και οι κυβερνώντες ότι δεν γνωρίζουμε που κατάντησαν τον δύσμοιρο πολίτη.

Σιγά σιγά θα σας δείχνουμε ότι και αυτοί που ακολούθησαν δεν έχουν τη δυνατότητα να διοικήσουν έναν τόσο δύσκολο χώρο και όταν καλούνται να αντιμετωπίσουν τον πολίτη, η εύκολη απάντηση που δίνουν είναι ότι δεν μας βοηθά το υπουργείο!!!


Λες και το υπουργείο είναι σε άλλο κράτος ή λες και μαζί με αυτούς που τους τοποθέτησαν σε αυτές τις διοικητικές πολιτικές θέσεις.δεν έκαναν κοινό πολιτικό αγώνα και είναι από άλλο κόμμα!!!


Αυτή την ώρα το Νοσοκομείο της Σάμου δεν έχει ουρολόγο (1 εβδομάδα) γιατί ο μοναδικός; που έχει, λείπει σε άδεια και θα έρθει την επόμενη Δευτέρα!!!

Αυτό εσείς αγαπητοί πολίτες αυτό το σύστημα υγείας πως το χαρακτηρίζετε;


3 σχόλια:

Unknown είπε...

Kai na htan mono auto re paidia..egw phga sta ektakta giati pe8aina apo to pono sto auti kai orila den eixe,me eide mia pa8ologos kai rwtouse th nosokoma "h kopela prepei na exei otitida ti na kanw twra?" kai afou oute kan koita3e to auti mou evgale sumperasma oti exw otitida..2 meres meta phga se e3wteriko orila kai diapistw8hke pws exw flegmonh k molunsh sto auti...ante vgale akrh!!!

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Αυτό δεν είναι τίποτα. Μια ασθενής στο νοσοκομείο μου έλεγε πως είχε παει μια εβδομάδα πριν με πόνο στο αυτί και με ιγμορίτιδα και της πρήστηκε όλο της το κεφαλι και οταν ξαναπηγε στο νοσοκομειο η γιατρός η Σιδερίδου τράβαγε τα μαλλιά της.
Της είχαν λάθος αντιβίωση!!!!!!!

Unknown είπε...

Εμ και εγώ που πήγα σε εξωτερικό οριλα μου είπε ότι ήμουν τυχερή που πήρα λίγες μόνο μέρες την αντιβίωση που μου έδωσαν!Τι να πεις...