Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ!!!


Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου της Νομαρχίας Σάμου σχετικά με τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια λέει τα εξής: "Στη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών (Σ.Α.Σ) την Πέμπτη 29-7-2010 θα παραστεί εκ νέου ο Νομάρχης κ. Κάρλας για το οξύ πρόβλημα των ακτοπλοϊκών συνδέσεων των νησιών μας."
Αυτό σημαίνει πως ο Νομάρχης πρέπει να πάει να διεκδικήσει άλλο ένα καράβι για την Σάμο και φυσικά να γυρίσει πίσω με ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. Βέβαια μην νομίζουν ότι οι Σαμιώτες είναι κουτοί και δεν ξέρουν εκ των προτέρων τι θα φέρει πίσω κατά την επιστροφή του ο κ. Κάρλας. Φυσικά και θα φέρει ένα μεγάλο ΜΗΔΕΝΙΚΟ λέγοντας ταυτόχρονα και το γνωστό "...τι να κάνω γιεμ, εγώ προσπάθησα". Από την άλλη άμοιρος ευθυνών γι' αυτή την κατάσταση δεν είναι και ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ κ. Βαρδίκος που έχει μείνει ΜΟΝΟ στις επιστολές και στις παρακλήσεις, βγάζοντας από πάνω του κάθε ΔΥΝΑΜΙΚΗ που μπορεί δώσει στην διεκδίκηση αυτού του χρόνιου προβλήματος!

Αυτό που έχω να καταθέσω εγώ δημοσιογραφικά είναι πως την Παρασκευή 23 Ιουλίου που ταξίδεψα από Πειραιά για Βαθύ έγινα μάρτυρας κωμικοτραγικών καταστάσεων όταν άνοιξαν τα εκδοτήρια στο Λιμάνι του Πειραιά και έσπευσαν εκατοντάδες ταξιδιώτες να εκδώσουν εισιτήρια για κάποια νησιά αλλά και για την Σάμο.
Όλοι έμειναν έκπληκτοι όταν με στόμφο η υπάλληλος της εταιρίας τους ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ!!!
Ούτε ακόμα και στο κατάστρωμα!!! Μάλιστα ένας φαντάρος παρακαλούσε να βρει εισιτήριο αφού κινδύνευε να φάει φυλακή αν δεν παρουσιαζόταν στην μονάδα του, αλλά η υπάλληλος ανένδοτη!
Αποτέλεσμα ήταν να μείνουν πολλοί που είχαν προορισμό την Σάμο έξω από το καράβι και αγανακτισμένοι αποχωρούσαν από το λιμάνι βρίζοντας Βουλευτή, Νομάρχη, Σαμιώτες και πολιτικούς, αφού αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ματαιώσουν πολλά σχετικά με τις διακοπές τους!!!
Τελικά σε όλα τα άλλα λιμάνια (Σύρο, Μύκονο, Εύδηλο) κατέβηκε το 70% των επιβατών και η Σάμος πήρε και πάλι αυτό που της αναλογεί από τις προσπάθειες όλου του πολιτικού κόσμου τα τελευταία χρόνια!!!
ΚΡΙΜΑ...

Γαρυφάλλου Γιώργος


Δεν υπάρχουν σχόλια: