Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

Έγινε η συνάντηση με τον Αντινομάρχη κ. Ζάχαρη


Πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι στη Νομαρχία, η συνάντηση με τον Αντινομάρχη Σάμου κ. Νίκο Ζάχαρη μετά την προχθεσινή εκπομπή στον ραδιοσταθμό 2000 fm.
Στη συνάντηση ήταν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Νέγρης και Γιώργος Γαρυφάλλου και οι Βλάσσης Παράσχος (Προϊστάμενος του Κ.Ε.Π.ΠΕ) και Γιώργος Παπακωνσταντής (Γενικός Διευθυντής της Νομαρχίας).
Στην συνάντηση αυτή συζητήθηκαν πολλά θέματα, όπως η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή στην περιοχή του Κότσικα με τις εργασίες της Μητρόπολης Σάμου, η κατάσταση την περιοχή Γάγκου με την καταστροφή του περιβάλλοντος, ο περιμετρικός και τις ευθύνες του Δήμου Βαθέος σε όλα αυτά τα έργα, αλλά και την οικοδομή της Προϊσταμένης της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Νομαρχίας Σάμου κας Κυριακού.
Ο κ. Ζάχαρης παρέδωσε την έκθεση αυτοψίας του Κ.Ε.Π.ΠΕ. για την Γάγκου και όλες τις ενέργειες που έχουν γίνει εκεί, ενώ στο αίτημα του Γιώργου Γαρυφάλλου που ζητούσε όλο τον φάκελλο της οικοδομικής άδειας της κας Κυριακού, τον παρέπεμψε να καταθέσει αίτηση και αναλόγως η Νομαρχία να απαντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: