Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Κάποιος δεν λέει την αλήθεια... και κοροϊδεύει τον πολίτη!

Διαμαρτυρία του Δήμου Καρλοβασίων προς την HELLENIC SEAWAYS

Προς:
την HELLENIC SEAWAYS
Άστιγγος 6
Πλατεία Καραϊσκάκη
Πειραιάς 18531
Κοιν : Υπουργείο Οικονομίας
Ανταγωνιστικότητας &Ναυτιλίας
Δνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών
Ακτή Βασιλειάδη [Πύλη Ε2]
Πειραιάς 18510
Κύριοι,
Εκφράζοντας στο σύνολό της την τοπική κοινωνία που εκπροσωπούμε και αφού πρώτα αναγνωρίσουμε την μεγάλη συμβολή σας στην αναβάθμιση της ακτοπλοϊκής μας σύνδεσης με τον Πειραιά τόσο σε χρόνο, όσο και σε ποιότητα υπηρεσιών, διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την ανεπαρκή κάλυψη των ακτοπλοϊκών αναγκών της περιοχής μας που παρουσιάζεται στην πιο κρίσιμη από κάθε πλευρά, εποχή για το νησί μας.
Δέκτες καθημερινά δεκάδων παραπόνων συμπατριωτών μας για μη εξεύρεση εισιτηρίων, καθώς και για το υψηλό κόστος σε σχέση με άλλους προορισμούς, οφείλουμε ως Φορέας έκφρασης της τοπικής κοινωνίας, να αναδείξουμε το πρόβλημα και τις ανάγκες που παρουσιάστηκαν την κρίσιμη αυτή χρονική στιγμή στην κάλυψη των ακτοπλοϊκών αναγκών της περιοχής μας και παράλληλα να απαιτήσουμε την εκ μέρους σας, κατ΄ αρχήν κατανόηση και αναγνώριση του προβλήματος και την εν συνεχεία ικανοποιητική απάντηση [λύση] στο πρόβλημα αυτό.
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι την δύσκολη αυτή περίοδο της οικονομικής κρίσης που διανύουμε, η εμφάνιση και διατήρηση τέτοιου είδους προβλημάτων πλήττει καίρια την αδύνατη ήδη τοπική μας οικονομία και αναιρεί ή –αν όχι ακυρώνει- κάθε προσπάθεια ανάκαμψης αυτής, όπως αυτή διαμορφώνεται και καταβάλλεται από τους Φορείς του τόπου , την ιδιωτική επιχειρηματικότητα και πρωτοβουλία.
Πιστεύουμε ότι την επίμαχη και κρίσιμη οικονομικά αυτή χρονική περίοδο, θα πρέπει άμεσα και πλήρως, να καλυφθούν από την εταιρία σας κύρια οι ακτοπλοϊκές ανάγκες του νησιού μας που καλύπτεται από μοναδική σύνδεση και επικουρικά οι ανάγκες των νησιών που καλύπτονται από πολλαπλές καθημερινές συνδέσεις.
Επίσης κρίνουμε αναγκαίο ότι θα πρέπει και εσείς μέσα από την μείωση του κόστους μεταφοράς προσώπων και μέσων – και πάντα σε σχέση με αυτό που ίσχύει σε άλλους προορισμούς-, να συμβάλλεται «κατ΄ επιχειρηματική δυνατότητα» στην τόνωση της αδύνατης όπως έχουμε ήδη αναφέρει τοπικής μας οικονομίας , καθώς και στην άρση της «απαγορευτικότητας» που δυστυχώς έχει διαμορφωθεί για την μετακίνηση ασθενέστερων οικονομικά προσώπων.
Θεωρώντας θετική την απάντησή σας στα προβλήματα αυτά, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Η Δνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών του Υπουργείου Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας στην οποία κοινοποιείται η παρούσα διαμαρτυρία μας, καλείται να παρέμβει κατ΄αρμοδιότητα και να συμβάλλει καθ΄ οιανδήποτε τρόπο στη λύση του παραπάνω προβλήματος.
Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: