Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

Μετά από πολλά χρόνια άλλαξε κυριολεκτικά η εικόνα στη πλαζ Γάγγου, καθημερινά ντόπιοι και ξένοι την επιλέγουν για να περάσουν όμορφα τις διακοπές


Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια η πλαζ Γάγγου, που βρίσκεται ένα χιλιόμετρο περίπου έξω από τη πόλη της Σάμου, είχε να παρουσιάζει αυτή την όμορφη εικόνα. Αρκετός κόσμος ντόπιοι και Τουρίστες φιλοξενούμενοι της Σάμου επιλέγουν την παραλία του Γάγγου για να περάσουν το καλοκαίρι και να απολαύσουν το μπάνιο τους.


Η παρουσία του Παντελή Ρουσάκη της Σιμονέτας αλλά και του Βαγγέλη εγγυάται τον καθαρό χώρο εστίασης, κρασοκατάνυξης, κεφιού, μουσικής και χορού, ζωηρών συζητήσεων και πονεμένων εκμυστηρεύσεων.

«Σίγουρα κανένας δεν μένει αλώβητος από την οικονομική κρίση και όλοι οι χώροι εστίασης έχουν υποστεί μείωση του τζίρου. Ωστόσο εμείς δεν έχουμε επηρεαστεί τόσο έντονα όσο τα “μοντέρνα” εστιατόρια. Εδώ τα πράγματα μένουν σταθερά και αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου» σχολιάζει ο Παντελής Ρουσάκης .



Ποιο είναι λοιπόν το μυστικό που προσφέρει αντοχή στον χρόνο; «Οι ανθρώπινες σχέσεις, τι άλλο; Εδώ κυριαρχούν οι προσωπικές σχέσεις, ενάντια στην ανωνυμία του σύγχρονου τρόπου ζωής.
Ο Γιώργος Αβραμίδης κάνει <<παρατήρηση>> στη Σιμονέτα η οποία χρόνια τώρα μας υπόσχεται να μας γνωρίσει μια Ιταλίδα αλλά πάντα κάτι συμβαίνει και το αναβάλλει.

"Γνωρίζουμε τον Παντελή και τη Σιμονέτα,γνωρίζουμε τον Βαγγέλη και τον Παύλο, γνωριζόμαστε οι πελάτες μεταξύ μας, γινόμαστε μια παρέα" απαντάει ο Γιώργος Αβραμίδης Πρόεδρος της Νομαρχιακής του ΛΑ.Ο.Σ , τον οποίο συναντήσαμε στη παραλία.
Αυτή τη φιλοξενία τονίζει "θα πρέπει να προσφέρουμε σε ντόπιους και ξένους"

Να επισημάνουμε ότι ορισμένες "επεμβάσεις" που γίνονται από κάποιους κακούς γείτονες που ζητούν να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα θα πρέπει να σταματήσει.
Όλοι μαζί να προσφέρουν τον καλό τους εαυτό και να ωφεληθούνε πρώτα οι ίδιοι και στη συνέχεια να ωφεληθεί και η Σάμος.




Όπως πάντα με το σήμα της νίκης ο Παντελής μας προσκαλεί όλους να τον επισκεφτούμε

Κοσμικό γεγονός και να απουσιάζει ο Γιώργος Αβραμίδης είναι λιγάκι δύσκολο.Μόλις είδε φίλους και γνωστούς ,ακόμα και στη θάλασσα με τα ρούχα μπήκε, για να ενημερώσει τη Τζένη και την Ντανιέλλα για την άφιξη του Βουλευτή Αδωνη Γεωργιάδη ο οποίος θα επισκεφτεί τη Σάμο μαζί με τη σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και τα παιδιά τους το Σάββατο στις 10 Ιουλίου







Πάνω από τα αποδυτήρια σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμος ο χώρος για τη ψυχαγωγία των φιλοξενουμένων τουριστών
Καινούργιες ομπρέλες και ένα όμορφο ντεκ κάλυψαν τις άσχημες εικόνες που παρουσίαζαν τα σπασμένα μπετά
Ο Βαγγέλης μαζί με τον Γιώργο


Την εφημερίδα "Σαμιακή Γνώμη" επέλεξε για να ενημερωθεί ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής του ΛΑ.ΟΣ Γιώργος Αβραμίδης






Δεν υπάρχουν σχόλια: