Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Στον Εισαγγελέα της Σάμου οδηγήθηκαν στις 13:48 οι τρεις κατηγορούμενοι βοσκοί για τον εμπρησμό στη Σάμο!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


9 σχόλια:

nicos_ath είπε...

θα πληρώσουν ένα προστιματακι και έξω, αν δεν αντιδράσει η σαμιακή κοινωνία η επανάληψη τέτοιων καταστάσεων είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη...

SamosBergen είπε...

Γι'αυτους που καινε τα δαση να καθιερωσουν νομο οσα χρονια πηρε για να γινει δασος αλλα τοσα χρονια να τους κλεισουν!!!

Mr.Bean είπε...

Εδω λοιπον ευθυνη εχουν οι Σαμιώτες:
Μην τους αφησετε να ανασάνουν. Όπου εμφανίζονται να τους γιουχάρετε. Να μην είναι πια ευπρόσδεκτοι στο χωριό, το καφενείο ΠΟΥΘΕΝΑ!
Όταν το 78 έπεσε το λεωφορείο στους Βουρλιώτες ο οδηγός έφυγε απ το χωριό. Αυτοί να φύγουνε απ' το νησι, ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!!!! Ο δικαστής θα διστάσει να τους δείξει επιείκια όταν δει τον κόσμο αποφασισμένο. Αλλιώς θα καούμε κι εμείς σαν τις γίδες καμιάν ώρα με τέτοια τομάρια ελεύθερα.

nicos_ath είπε...

Συμφωνώ!!! είναι και θέμα νομοθεσίας αλλά ο αποκλεισμός τουσ απο την κοινωνία την τοπική πρέπει να είναι τέτοιος που να επιδράσει παραδειγματικά και για τυχόν άλλους...αρκετά με την ανοχή σε τέτοια άτομα!!!

paleoka είπε...

Λοιπόν απλά και γρήγορα ... Οι κύριοι αυτοί δεν σεβάστηκαν ουτε την φύση ουτε τον διπλανό τους ουτε το νησί ολόκληρο. Όταν όλοι λέγανε για δολιοφθορές, Τούρκους, Πακιστανούς κτλ εγώ έλεγα ότι είναι σίγουρα κάποιος πυρομανης ψυχανωμαλος που ηδονιζεται να βλέπει αναστατωση... Η αλήθεια δυστυχώς ήταν ακόμα πιο τραγική.. 3 κοκκαριωτες βοσκοι που έχουν κατακαψει τον τόπο ... Για να βοσκανε οι προβατινες φρέσκο χορτάρι κ να κατεβάζουν καλύτερο γάλα...με συγκλονίζει ο βαθμός αναισθησιας για το υπόλοιπο κοινωνικο σύνολο, τις
δουλειές, τον τουρισμό. Η αναισθησια για τον τόπο. Τα άτομα αυτά αν φανε κάτι λιγότερο από 20 χρόνια φυλακή αυτό θα είναι άλλο ένα έγκλημα. Από ότι φαίνεται ένας εξ αυτών ήταν ο υπεύθυνος κ το 2000...από τότε δηλαδή που άρχισε η κάθοδος για το νησί ...από τότε που εξαφανίστηκε το 20% των δασών του νησιού. Οι τύποι αυτοί είναι οι χειρότεροι εγκληματίες ... Χρωστάνε στην οικονομία του νησιού το παρόν και το μέλλον του... ΥΓ στην Σάμο έχουμε μια τάση να ξεχνάμε κ να ονοματιζουμε στο τέλος τέλος κ "καλά παιδιά" αυτούς που έχουν καταπληγωσει το κοινωνικο σύνολο... Οι εγκληματίες αυτοί και άλλοι που ζουν εις βάρος μας κ εις βάρος του νησιού πρέπει να απομονωθούν από τον κόσμο...
Με μεγάλη οργή και θλίψη
Γιαννης Χ Παλαιοκαστριτης
Πολιτικός μηχανικός

paleoka είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ΣΤΕΝΑ ΜΥΚΑΛΗΣ είπε...

Κε Παλαιοκαστρίτη συμφωνώ σε όλα όσα λές κ΄με το παραπάνω!
Μια μικρή διόρθωση όμως: η καταγωγή τους δεν είναι από το Κοκκάρι!

ΣΤΕΝΑ ΜΥΚΑΛΗΣ είπε...

κ΄κάτι άλλο επίσης , παρακαλώ μην μπερδεύουμε τις φωτιές του 1991 (πραγματικά έργο των Τουρκικών μυστικών υπηρσιών)με τις φωτιές του 2000-2010!!!
Εκτιμώ ότι ήσασταν μαθητής Δημοτικού την εποχή εκείνη κ΄ισως δεν το θυμάστε αλλά είναι αποδεδειγμένο κ΄έμμεσα παραδεκτό εκ μέρους τους!!

katerina είπε...

Αντι να τους βάλουν φυλακή όπου θα κοιμούνται και θα τρώνε τσάμπα γιατί δεν τους υποχρεώνουν να αποκαταστήσουν ένα ένα τα δέντρα που κάηκαν.Ας φυτεύουν πεύκα για τα επόμενα 20 χρόνια!