Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Βουλευτή Ν. Σάμου - ΠΑ.ΣΟ.K Πυθαγόρα Βαρδίκου



Πυθαγόρας Χ. Βαρδίκος

Βουλευτής Ν. Σάμου - ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χορηγείται ένας λυόμενος οικίσκος
στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο

Αγ. Κηρύκου και προωθείται προς υπογραφή η ΚΥΑ

για την αποκατάσταση των ζημιών των δύο εκκλησιών

από το σεισμό της 20/6/2009

Ο βουλευτής Σάμου Πυθαγόρας Χ. Βαρδίκος έλαβε σήμερα, Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010 απαντητική επιστολή στην από 13/5/2010 επιστολή του, προς τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Γ. Μαγκριώτη και τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων κ. Πολιτόπουλο, σχετικά με την επισκευή των ζημιών δύο εκκλησιών, καθώς και τη χορήγηση τριών λυόμενων οικίσκων για τις ανάγκες του Εθελοντικού Πυροσβεστικού Κλιμακίου του Δήμου Αγίου Κηρύκου και δύο αθλητικών συλλόγων («Διαγόρας» και «Αλμυρίδα») της Ικαρίας.

Σύμφωνα με την απάντηση του Προϊσταμένου της ΥΑΣ, η Υπηρεσία έχει συντάξει Σχέδιο Κοινής Υπουργικής Απόφασης για τη συμπληρωματική οριοθέτηση των δύο εκκλησιών και τη χορήγηση Δ.Κ.Α. για την αποκατάσταση των ζημιών τους, το οποίο έχει προωθήσει για υπογραφή στα συναρμόδια υπουργεία. Σε ότι αφορά τη χορήγηση των τριών λυόμενων οικίσκων, ο Προϊσταμένος της ΥΑΣ ενημερώνει τον βουλευτή ότι καθώς λαμβάνεται μέριμνα για τη διατήρηση ικανού αποθέματος οικίσκων για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών θεομηνιοπλήκτων, εισηγήθηκε τη διάθεση ενός λυόμενου οικίσκου 25 μ2 στο Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο του Δήμου Αγίου Κηρύκου για την υποστήριξη του έργου του εν όψει θερινής περιόδου.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, σας επισυνάπτεται η σχετική επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: