Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Γιατί ο Νομάρχης Σάμου καλύπτει την υπόθεση; Κόπηκαν πεύκα δεν εφαρμόστηκε η μελέτη. Τι αλλο μπορεί να συμβαίνει και δεν εφαρμόζει τον Νόμο;


Ήταν μέλος της επιτροπής για το περιβάλλον η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης και Βιομηχανίας όταν έγινε ο δρόμος που κατέληξε στην ιδιοκτησία της ΝΑΙ Η ΟΧΙ Νομάρχη της Σάμου;
Εφαρμόστηκε ποτέ στη πράξη η περιβαλλοντική μελέτη την οποία έχετε υπογράψει εσείς ΝΑΙ Η ΟΧΙ;

'Έγιναν αναγκαστικές απαλλοτριώσεις η έτσι μπούκαρε μέσα σε ιδιοκτησίες γενικώς ο Δήμος Βαθέος;

Δείτε την απόφαση του Νομάρχη Σάμου







Ποιο φιλότιμο και ποια ευαισθησία;Ποιο υπηρεσιακό καθήκον;Με τις πέτρες θα τους είχαν πάρει αν όλα αυτά συνέβαιναν σε άλλο κράτος.
Εδώ και ένα χρόνο κάνουμε αναρτήσεις δημοσίων εγγράφων,εδώ και ένα χρόνο καταθέτουμε αιτήσεις να μας πουν από την Νομαρχία Σάμου τι έχει συμβεί με τα δένδρα που κόπηκαν στου Γάγγου,τι έχει συμβεί και δεν εφαρμόστηκε η περιβαλλοντική μελέτη;τι έχει συμβεί και η απόφαση του νομάρχη Σάμου με αρ.67/2007 ποτέ δεν εφαρμόστηκε.
Ο Δρόμος ανοίχτηκε στη περιοχή Γάγγου από τον φορέα υλοποίησης του έργου που ήταν ο Δήμος Βαθέος ,πέρασε μέσα από ξένη ιδιοκτησία αυτή του Ιδρύματος του Κέντρου Ναυτοπροσκόπων,κόπηκαν δεκάδες πεύκα,αλλού είχε σχεδιαστεί να περάσει από αλλού πέρασε ,και κατέληξε στο οικόπεδο της Προϊσταμένης Υπηρεσίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκηση Σάμου,αναφορές και αιτήσεις έγιναν αλλά κανενός δεν ιδρώνει το αυτί.
Κάποια άγνωστη δύναμη ,κάποιες σκοτεινές δυνάμεις, άγνωστα συμφέροντα φρενάρουν τον έλεγχο στα όσα αναφέρουμε.
Κανείς δεν μας αναφέρει τι έχει συμβεί,κανείς δεν τολμάει να κάνει ανάκληση της οικοδομικής αδείας της παραπάνω Προϊσταμένης .

Άνθρωποι ,υπάλληλοι που ορκίστηκαν να προστατεύουν το Σύνταγμα και τους νόμους του Κράτους αδυνατούν να κάνουν αυτοψία και να διαπιστώσουν αυτά που καθημερινά συζητάει όλος ο κόσμος.
Τι να υποθέσει κανείς;
Ποιο το ΠΟΘΕΝ ΠΟΙΟ ΤΟ ΕΣΧΕΣ;

Σταματάμε εδώ γιατί μόνο αηδία και εμετό μας προκαλούν.
Τους πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος πολίτης και αυτοί αντί να ελέγχουν κάνουν τα στραβά τα μάτια.
Να μην είχαν γίνει όλα αυτά γνωστά θα καταλαβαίναμε και τη στάση του Νομάρχη της Σάμου με τη έννοια ,δεν ξέρω τι έχει συμβεί η να μας έλεγε θα ρωτήσω και θα σας πω.
Αντί για όλα αυτά να διατάξει Ε.Δ.Ε ,να μάθει για ποιο λόγο δεν εφαρμόστηκε η δική του απόφαση 67/2007, προτιμάει να μη μιλάει καθόλου,προτιμάει τον σχολιασμό εις βάρος του.Για ποιο λόγο;με τι όφελος;
Είναι Νομάρχης αυτός η συμβαίνει κάτι άλλο;
Είναι Προϊστάμενος των υπηρεσιών του η υφιστάμενος των υπαλλήλων του;

Δεν υπάρχουν σχόλια: