Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Εσωκομματικές εκλογές στη ΝΟΔΕ Σάμου

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΔΕ ΣΑΜΟΥ

Σάμος, 03 Ιουνίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των μελών της ΝΟ.Δ.Ε. και των αιρετών συνέδρων για το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 25, 26 και 27 Ιουνίου 2010.

Σύμφωνα με την EΓΚΥΚΛΙΟ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2010 που απεστάλη στην ΝΟΔΕ Σάμου από την Γραμματεία Οργανωτικού του κόμματος (ΑΠ 925/26-04-2010) ενημερώνουμε τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Σάμου για τα εξής:

1. Με απόφαση του Προέδρου του Κόμματος, βάσει του άρθρου 12 του καταστατικού, προκηρύχθηκε η σύγκληση του 8ου Τακτικού Συνεδρίου του Κόμματος, το οποίο θα διεξαχθεί στην Αθήνα στις 25, 26 και 27 Ιουνίου 2010.

Συνεπώς, έχουν ενεργοποιηθεί όλες εν γένει οι εκλογικές διαδικασίες, που προβλέπονται από τις αρμόδιες διατάξεις του Καταστατικού του Κόμματος και του ισχύοντος Κανονισμού Περιφερειακής Οργάνωσης.

2. Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των νέων αιρετών Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ε., των μελών των νέων αιρετών ΔΗΜ.Τ.Ε., καθώς και του νέου αιρετού Προέδρου ΝΟ.Δ.Ε., στις 13/6/2010 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00-19:00 θα πραγματοποιηθεί νέα εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των αιρετών μελών της ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου και για την ανάδειξη των συνέδρων που θα εκπροσωπήσουν την ΝΟ.Δ.Ε. στο επικείμενο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας.

Ø Στις εκλογές αυτές ψηφίζουν όλα τα μέλη της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟ.Σ.) του Νομού. Η σύγκλιση της ΝΟ.Σ. θα γίνει εντός των επόμενων ημερών απο την αρμόδια Ν.ΕΦ.Ε. και τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου κ. Ιωάννη Χατζηκωνσταντή, όπως προβλέπει το καταστατικό της Παράταξης.

Ø Υποψηφιότητα για μέλος ΝΟ.Δ.Ε. και για αιρετός σύνεδρος στο συνέδριο μπορούν να θέσουν όλα τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό.

Ø Οι δηλώσεις υποψηφιότητας, υποβάλλονται στην αρμόδια Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή, στα Γραφεία της ΝΟ.ΔΕ Σάμου, εγγράφως και επί αποδείξει, από την Τετάρτη 09/06/2010 και ώρα 10:00 και έως την Πέμπτη 10/6/2010 και ώρα 14:00.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη μας, για όποια αναγκαία διευκρίνιση, να επικοινωνήσουν με τα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε. Σάμου.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σάμου

Ιωάννης Χατζηκωνσταντής

Δεν υπάρχουν σχόλια: