Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη, 1 Ιουνίου 2010

Δελτίο Τύπου του Βουλευτή Σάμου Πυθαγόρα Χ.Βαρδίκου για τις επισκέψεις του σε Ικαρία και Φούρνους


Ο Bουλευτής Σάμου Πυθαγόρας Χ. Βαρδίκος, πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες τετραήμερη περιοδεία στην Ικαρία και τους Φούρνους, όπου είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με τους κατοίκους των νησιών μας και να συζητήσει μαζί τους τα θέματα που τους απασχολούν.

Συγκεκριμένα, ο Βουλευτής συμμετείχε το Σάββατο 22 Μαΐου 2010 σε συγκέντρωση που οργάνωσε η Νομαρχιακή Οργάνωση Ικαρίας του ΠΑΣΟΚ στον Εύδηλο Ικαρίας. Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συζήτηση ήταν η παρούσα οικονομική συγκυρία και τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για να αντιμετωπίσει την κρίση.

Την Κυριακή 23 Μαΐου, ο Βουλευτής μετέβη στους Φούρνους, όπου ήταν ομιλητής σε ανοιχτές συγκεντρώσεις που έγιναν σε Θύμαινα, Χρυσομηλιά και Φούρνους. Στις συναντήσεις έγινε αναλυτική συζήτηση επί των θεμάτων που απασχολούν τους κατοίκους των νησιών μας. Κυρίαρχο θέμα συζήτησης ήταν το ζήτημα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης των Φούρνων με τον Πειραιά.

Ο Βουλευτής επεσήμανε ότι οι επισκέψεις στα χωριά και η συζήτηση με τους πολίτες των νησιών μας θα είναι συνεχής.


Δεν υπάρχουν σχόλια: