Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Με το Λιμεναρχείο θα ασχολούμαστε κάθε μέρα; Περίεργη η λειτουργία του!

Εδώ και μήνες είναι πολλά τα παράπονα των πολιτών για την κατά ριπάς και εκτεταμένη αφισορύπανση και τα συνθήματα σε τοίχους που γράφονται από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο στον παραλιακό δρόμο της πρωτεύουσας της Σάμου και σε πολλούς τοίχους, δέντρα, κολώνες, κ.α.
Πριν από λίγη ώρα διακρίναμε 2 άτομα που ξεκινούσαν να τοποθετούν αφίσες στις κολώνες της παραλιακής οδού χωρίς να ενοχλούνται από κανένα αρμόδιο όργανο και κάνοντας την "δουλίτσα" τους με χαρακτηριστική άνεση!


Τότε σκεφτήκαμε πως αρμόδιο αστυνομικό όργανο για την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΥΤΗ ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΣΗ ήταν το Λιμεναρχείο και ενημερώσαμε τηλεφωνικά πως γίνεται συγκεκριμένη παράνομη πράξη.
Ο υπεύθυνος αξιωματικός κ. Μπαλάσκας (Υ.Φ. όπως μας είπαν) μας δήλωσε πως θα επιληφθεί του συμβάντος.

Πράγματι μετά από 5 λεπτά περιπολικό του Λιμεναρχείου Σάμου σταμάτησε τα 2 άτομα και μετά από μια σύντομη συζήτηση αποχώρησε αφήνοντάς τους να συνεχίσουν την ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΦΙΣΟΡΥΠΑΝΣΗ!!!

Τότε πήγαμε αμέσως στο Λιμεναρχείο και ζητήσαμε εξηγήσεις και όπως μας είπε ο κ. Μπαλάσκας, "...οι 2 αυτοί κύριοι μας δήλωσαν πως έχουν πάρει άδεια από το Λιμενικό Ταμείο, τους πήραμε τα στοιχεία και ψάχνω τον σχετικό νόμο να δω αν απαγορεύεται"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και όχι μόνο αυτό αλλά μας συμπλήρωσε ο κ. Μπαλάσκας πως: "....ε! μην τους τραβάμε τους ανθρώπους Πρωτομαγιάτικα σε αυτόφωρα και τέτοια! Θα ρωτήσω τους ανωτέρους μου και θα πράξουμε" !!!!!!!!!!!!

Αν είναι δυνατόν!!!

Ένας Λιμενικός να μην γνωρίζει και να έχει άγνοια Νόμου πως άδεια δεν δίνεται σε ΚΑΝΕΝΑΝ, αφού είναι άκρως παράνομη η αφισοκόλληση σε δημόσιους χώρους!

Και τελικά φαίνεται πως κάτι δεν πάει καλά με το Λιμεναρχείο Σάμου και θα πρέπει τα αρμόδια Υπουργεία να βάλουν κάποια πράγματα στην θέση τους.
Εμείς θα ενημερώσουμε αρμοδίως να μας εξηγήσουν τι ακριβώς γίνεται και φυσικά θα θέλαμε και την άποψη του εκτελών χρέη Λιμενάρχη (για λίγο καιρό) κ. Κελεπούρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: