Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Η "Σαμιακή ΓΝΩΜΗ" μαζί με την ομάδα Τριανταφυλλόπουλου στο Πυθαγόρειο


"Σαμιακή ΓΝΩΜΗ"

Το Σάββατο νωρίς το πρωί βρεθήκαμε μαζί με την ομάδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Πυθαγορείου στη Χώρα, όπου εκεί ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γεωργιάδης μας απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις μετά από την έρευνα που έχει ξεκινήσει για την γνωστή υπόθεση των καταγγελιών του κ. Βγενόπουλου κατά του κ. Σηφουνάκη, εμπλέκοντας και τον δήμο Πυθαγορείου.
Ο Δήμαρχος μαζί με εκπροσώπους των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου αλλά και τότε δημοτικούς συμβούλους και προέδρους τοπικών διαμερισμάτων, μας ανέλυσαν όλα τα στοιχεία που υπήρχαν στη διάθεση του δήμου και όπως προέκυψε πράγματι ο δήμος είχε τηρήσει όλες τις διαδικασίες αφού υπήρχαν όλα τα παραστατικά όπου δικαιολογούσαν την προσφορά της εταιρίας MARFIN των 50 εκατομμυρίων δραχμών.
Όπως προέκυψε από τα στοιχεία το 2001 αγοράστηκαν 47.661 ελαιόδεντρα προς 50.551.000 περίπου δραχμές (κοστολογούμενα και τα μεταφορικά) και μετά από πρόχειρο διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε εκείνη την εποχή.
Μετά από τις δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη και των συνεργατών του, πραγματοποιήθηκε επί τόπου έλεγχος σε διάφορα τοπικά διαμερίσματα του δήμου, από τυχαία δείγματα που πάρθηκαν από τους συνεργάτες της εκπομπής του κ. Τριανταφυλλόπουλου.

Αυτόν που αφήνει έκθετο (σύμφωνα με τα στοιχεία) σε αυτή την υπόθεση είναι οι κατά καιρούς δηλώσεις του πρώην δημάρχου Πυθαγορείου κ. Κωνσταντινίδη όπου έλεγε και άφηνε αιχμές πως η διαδικασία ήταν αδιαφανής.
Ίσως θα πρέπει εξηγήσει τους λόγους που τον έκαναν να προχωρήσει σε τέτοια τακτική, αφού μάλιστα είχε και την ευχέρεια να αναζητήσει όλα αυτά τα στοιχεία, όταν διετέλεσε δήμαρχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: