Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Η μια μετά την άλλη Δημόσιες Υπηρεσίες αποκαλύπτουν με έγγραφα τι έχει συμβεί στον Μοναστήρι του Κότσικα από τις ενέργειες του Μητροπολίτη Σάμου

Τον <<Σταυρώνουν>> η μια μετά την άλλη οι Δημόσιες Υπηρεσίες τον Μητροπολίτη Σάμου


1.Το τμήμα περιβάλλοντος της Νομαρχίας
2.Η Πολεοδομία της Σάμου
3.Η Κτηματική Υπηρεσία
και ελπίζουμε .....και το ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΊΟ Σάμου να κάνει το καθήκον του.

Μας είπαν γραφικούς μας αποκάλεσε αλήτες ο Μητροπολίτης της Σάμου,τώρα τι έχει άλλο να μας ΠΕΙ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΤΟΥ.
Αν τον βολεύει ότι είμαστε αλήτες δικαίωμα του να το πιστεύει,όπως και εμείς πιστεύουμε διάφορα για αυτόν.


Πριν λίγο καιρό Ο Μητροπολίτης Σάμου σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ισχυρίστηκε ότι σε ότι αφορά τις επιχωματώσεις και τις άλλες εργασίες που πραγματοποίησε στο Μοναστήρι του Κότσικα ,ότι όλα ΕΊΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ.Δεν παρέλειψε να τονίσει ότι όλα ήταν ψέματα .





Μετά από παρέμβαση του επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης αποκαλύφθηκε ότι δεν υπήρχε περιβαλλοντική μελέτη με αποτέλεσμα οι υπηρεσίες του Νομαρχίας με πολύ βαριά καρδιά να επιβάλουν το τεράστιο πρόστιμο των 15οο ευρώ.

Δεν πρόλαβε να κοινοποιηθεί το πρόστιμο και η ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ της Σάμου με έγγραφο της ζήτησε από τη Μητρόπολη την διακοπή εργασιών γιατί δε υπήρχαν οι προβλεπόμενες άδειες.

Σήμερα ακόμη μια δημόσια υπηρεσία μας αποκαλύπτει με έγγραφα της τα οποία και κάνουμε ανάρτηση ότι με τα μπάζα που έπεσαν στη περιοχή καταλήφθηκε κομμάτι του αιγιαλού
από επιχωματισμούς.



Το έγγραφο της Κτηματικής υπηρεσίας κοινοποιείται στο Λιμεναρχείο της Σάμου και στο Αστυνομικό τμήμα για να ενεργήσουν και αυτές οι υπηρεσίες τα νόμιμα .

Σχετικά με το Λιμεναρχείο Σάμου έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό για τα στραβά μάτια που κάνει στη υπόθεση αυτή,σε σχέση με άλλες περιπτώσεις που στο 'άψε σβήσε παρεμβαίνει και στέλνει τους παρανομούντες πολίτες αμέσως στη Δικαιοσύνη.


Σήμερα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί που κάλυψαν όλες αυτές τις καταστάσεις;

Η έκθεση ελέγχου που πραγματοποίησαν οι υπάλληλοι της Κτηματικής Υπηρεσίας .Ένα μεγάλο εύγε σε αυτούς τους υπαλλήλους που απέναντι στην ισχυρή παρουσία της εκκλησιαστικής αρχής δεν φοβήθηκαν και τίμησαν τον όρκο τους.

Το τοπογραφικό διάγραμμα που δείχνει την επιχωμάτωσης του αιγιαλού στον Κότσικα

Η απόφαση του Νομάρχη υποδείκνυε στη Μητρόπολη Σάμου να πάρουν τα μπάζα που με παράνομο τρόπο μεταφέρθηκαν εκεί.
Μάλιστα με επιστολή του Γενικού Αρχιερατικού εκπροσώπου που αναρτήθηκε εδώ υποσχόταν Μητρόπολη ότι θα αποκαταστήσει το περιβάλλον.



Αντί όμως να συμμορφωθεί προς τις υποδείξεις των υπηρεσιών η Μητρόπολη τους εμπαίζει όλους.Τι έκανε;αντί να μεταφέρει τα μπάζα και να αποκαταστήσει το περιβάλλον φύτεψε στη θέση τους μικρά κυπαρισσάκια.
Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.Η υπόθεση παρακολουθείτε .........



Δεν υπάρχουν σχόλια: