Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ηρθε να αποδοθεί "δικαιοσύνη";


Φανταζόμαστε πως ο Νομάρχης Σάμου κ. Μαν. Κάρλας θα είναι ικανοποιημένος που θα συμβάλει και αυτός όπως όλοι οι Έλληνες στη στήριξη της ελληνικής οικονομίας. Ήρθε η ώρα να διαλέξει τον μισθό του γιατρού ή του Νομάρχη !

Ψηφίζεται σήμερα και μετά και από το ενημερωτικό σημείωμα του Εισηγητή Στάθη Κουτμερίδη, το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών:

«Προστασία της εθνικής οικονομίας – Επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής κρίσης».

Έρχονται και κάποια μέτρα που αφορούν τους αιρετούς. Ένα από αυτά είναι και η επιλογή τους στον ένα από τους 2 μισθούς που παίρνουν!

Το άρθρο λέει συγκεκριμένα τα εξής:
Ρυθμίζεται η περίπτωση καταβολής διπλών αποδοχών σε υπαλλήλους ή μισθωτούς του Δημοσίου που εκλέγονται ως αιρετά όργανα στους Ο.Τ.Α. Α΄ και Β΄ βαθμού και προβλέπεται πλέον η υποχρέωση επιλογής μεταξύ των αποδοχών της οργανικής τους θέσης και των εξόδων παράστασης από τη θέση του αιρετού.

Αυτό σημαίνει πως εκτός από τον Νομάρχη και πολλοί άλλοι Δημαρχοι, αντιδήμαρχοι και άλλοι θα πρέπει να διαλέξουν τον ένα από τους δυο μισθούς.

Εδώ θα δούμε τώρα ποιος θα ξανακατεβει στην πολιτική γιατί "αγαπά" την προσφορά προς τον τόπο του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: