Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Παραλίγο ΤΡΑΓΩΔΙΑ την Παρασκευή το βράδυ στην Πάρο;

Πρέπει να απαντήσει ΑΜΕΣΩΣ το Υπουργείο!!!

Η ώρα ήταν 10:30 το βράδυ της Παρασκευής 12 Μαρτίου του 2010 και στο Λιμάνι της Πάρου έχουν "δέσει" το Blue Star Naxos και το πλοίο Mykonos που εκτελούσε την γραμμή Πειραιάς - Σάμος.
Σύμφωνα με μαρτυρίες επιβατών του "Μύκονος" αναχωρεί πρώτο από την Πάρο το Blue Star Naxos με αμέσως επόμενο προορισμό την Νάξο.
Μετά από 5 λεπτά αναχωρεί για την Νάξο και το "Μύκονος" αλλά με "άγριες" προθέσεις αφού λίγα μίλια έξω από το λιμάνι τα πλοία έχουν αρχίσει να πλησιάζουν επικίνδυνα το ένα το άλλο αφού το "Μύκονος" προσπαθεί να προσπεράσει το "Νάξος" !!!
Κάποιοι επιβάτες έχουν αρχίσει να λένε αστειευόμενοι πως όπως πάνε θα συγκρουστούν αφού άρχισαν να πλησιάζουν μεταξύ τους!
Όταν όμως η απόσταση αυτή έφτασε να μικραίνει και να φτάνει τα 40 με 50 μέτρα τότε τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ΣΟΒΑΡΑ!


Ιδρώτας κρύος έχει αρχίζει να λούζει ιδιαίτερα αυτούς που βρίσκονταν στα καταστρώματα αφού έβλεπαν πως η σύγκρουση ήταν σχεδόν σίγουρη.
Όπως φαίνεται αυτό το κατάλαβε ο καπετάνιος του Blue Star Naxos και άρχισε να "τραβάει" το τιμόνι αριστερά με αποτέλεσμα τελευταία στιγμή να αποφευχθούν τα χειρότερα!

Απόδειξη αυτού είναι πως τελικά το "Μύκονος" έφτασε πρώτο στη Νάξο και μετά από 10 λεπτά έφτασε και το "Νάξος"

Αν όλα αυτά που μας διηγήθηκαν επιβάτες είναι πράγματι αληθινά πρέπει ΑΜΕΣΑ να απαντήσει το υπουργείο, διαπιστώνοντας όλα αυτά με τις συνομιλίες των 2 καπεταναίων και εξετάζοντας βέβαια το γεγονός ότι το "Μύκονος" ενώ έφτασε 2ο στην Πάρο στην Νάξο έφτασε 1ο!

Αν δηλαδή μέσα στο καταχείμωνο υπάρχουν κόντρες ανάμεσα στα καράβια, τότε τι πρέπει να γίνει το καλοκαίρι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: