Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη, 2 Μαρτίου 2010

Παραιτήθηκε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Παραιτήθηκε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου


Την παραίτησή του από τις θέσεις ευθύνης του ανακοίνωσε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου και Προεδρεύων της Συνόδου Πρυτάνεων, καθηγητής Ανδρέας Τρούμπης, ως ύστατη έκκληση προς την Ελληνική Πολιτεία όπως τονιζει σε επιστολή του , προς αντιμετώπιση του μείζονος θέματος απαγόρευσης πρόσβασης των ελληνικών πανεπιστημίων και ερευνητικών ιδρυμάτων στις διεθνείς βιβλιοθήκες, λόγω αδυναμίας ή αδιαφορίας του Ελληνικού Κράτους να ανταποκριθεί στην πληρωμή των συνδρομών σε αυτές.

Ο κ. Ανδρέας Τρούμπης, ως Πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, αδυνατεί να αποδεχθεί την επιστροφή του ελληνικού δημόσιου Πανεπιστημίου στη ‘λίθινη’ εποχή, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει , λόγω της αδυναμίας της Δημόσιας Διοίκησης να ανταποκριθεί στο έργο της και αναλαμβάνει τις όποιες ευθύνες του έναντι των συναδέλφων του, των υποψηφίων διδακτόρων και προπτυχιακών και μεταπτυχιακών φοιτητών του Ιδρύματος του.

πηγη: soprtime.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: