Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Είναι ΑΙΣΧΟΣ αυτό που συμβαίνει!!!

Μπορεί πολλοί να μας κάνουν επίθεση για τα άρθρα μας σχετικά με την τακτική του Λιμεναρχείου όσον αφορά την καταχρηστική συμπεριφορά τους στις κλήσεις που μοιράζει στον κόσμο στο μήκος της παραλιακής οδού της πρωτεύουσας της Σάμου, αλλά αυτό δεν μας ενδιαφέρει και πολύ, αφού γινόμαστε αποδέκτες εκατοντάδων πολιτών που διαμαρτύρονται έντονα για την τακτική τους αυτή!
Επαναλαμβάνουμε ότι ναι μεν οι Λιμενικοί καλά κάνουν και εκτελούν εντολές ανωτέρων αλλά το να επιλέγουν ποιους θα γράψουν αυτό είναι τουλάχιστον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Δεν είναι δυνατόν να βεβαιώνουν μια παράβαση και δίπλα να γίνεται κάποια άλλη και να κλείνουν τα μάτια!

(To νουμερο 3 αυτοκίνητο έχει τριπλοπαρκάρει!!!)

Σας δίνουμε ένα ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ σε χθεσινό μας ρεπορτάζ, όπου αν προσέξετε την φωτογραφία (πατώντας επάνω της) θα δείτε 2 Λιμενικούς να κόβουν κλήσεις σε ένα μηχανάκι και σε ένα αυτοκίνητο και απέναντι ακριβώς να έχουν διπλοπαρκάρει παράνομα 5 αυτοκίνητα και με το πιο τρελλό από όλα, το ένα από αυτά να τριπλοπαρκάρει και να μην κόβουν σε ΚΑΝΕΝΑΝ κλήση!!!!!!!!!!!!!

Δηλαδή 5 αυτοκίνητα έχουν κλείσει άλλους οδηγούς και τους εμποδίζουν να πάνε στις δουλειές τους και κανένας από τους 2 Λιμενικούς δεν κόβει κλήση!

ΔΗΛΑΔΗ τιμωρούνται αυτοί που έχουν παρκάρει ΝΟΜΙΜΑ!!!

Ο Λιμενάρχης τα βλέπει αυτά τα αίσχη;
Έχει αντιληφθεί ότι κατέχει μια θέση που προασπίζεται την νομιμότητα και όχι το αντίθετο;

Δηλαδή ο Λιμενάρχης ξαπλωμένος στο όμορφο γραφείο του περιμένει ΜΟΝΟ των απολογισμό των χρημάτων που φέρνουν τα εκτελεστικά του όργανα...αλλά μάλλον δεν εξετάζει το πως κάνουν την δουλειά τους!

Πατήστε στην φωτό να απολαύσετε πως λειτουργεί το Ελληνικό ένστολο κράτος !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: