Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Μπαίνει πλαφόν στη βενζίνη


(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Μετά την τριπλή αύξηση που η ίδια επέβαλε τώρα η Κυβέρνηση τρέχει να ... μαζέψει τις τιμές των καυσίμων που πήγαν στα ύψη

Με τη μεγάλη έρευνα του newsit να δείχνει πως οι τιμές εκτινάχθηκαν 0,38 ευρώ το λίτρο από την αρχή του χρόνου η Κυβέρνηση φαίνεται να προσανατολίζεται τώρα στην επιβολή πλαφόν για να αποφευχθούν κρούσματα (είναι ήδη πολλά) αισχροκέρδειας.

Τα αρμόδια υπουργεία (όπως και σε άλλες περιπτώσεις) δεν περίμεναν εκτίναξη των τιμών, υπολόγιζαν λόγω του ΦΠΑ αύξηση το πολύ τρία λεπτά... λογάριαζαν όμως χωρίς τους κερδοσκόπους που ελλείψει ελεγκτικών μηχανισμών πήγαν τις τιμές στα ύψη.

Τώρα σχεδόν άρον, άρον τα υπουργεία Οικονομικών και Περιβάλλοντος ανέθεσαν στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας να γνωμοδοτήσει αν χρειάζεται να μπει πλαφόν.

Η Ρ.Α.Ε. Συνεδριάζει την Πέμπτη, τότε ίσως έχουμε και την απόφαση επιβολής πλαφόν σε όλη τη χώρα ή σε ορισμένους μόνο νομούς.


http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: