Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Δελτίο Τύπου του Βουλευτή Σάμου Πυθαγόρα Χ. Βαρδίκου σχετικά με το Φεστιβάλ "Μανόλης Καλομοίρης"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Φεστιβάλ Μανόλης Καλομοίρης

Ο Βουλευτής Σάμου Πυθαγόρας Χ. Βαρδίκος, απέστειλε χθές, Πέμπτη 11 Μαρτίου, επιστολή προς τον Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σηφουνάκη και τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Χαλκιώτη, με την οποία τους παρακαλεί για τη χρηματοδότηση της διοργάνωσης του Φεστιβάλ «Μανόλης Καλομοίρης», το καλοκαίρι του 2010 στη Σάμο.

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας σας επιστολή.


ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Χ. ΒΑΡΔΙΚΟΣ

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΣΑΜΟΥ

Προς: Υφυπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

κ. Νίκο Σηφουνάκη

Κοιν: Γενικό Γραμματέα Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής

κ. Δημήτρη Χαλκιώτη

Αθήνα, 11 Μαρτίου 2010

ΘΕΜΑ: Φεστιβάλ «ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ»

Κύριε Υπουργέ,

Εδώ και 13 χρόνια, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, το Φεστιβάλ «ΜΑΝΟΛΗΣ ΚΑΛΟΜΟΙΡΗΣ» συνδιοργανώνεται από την ΝΑ Σάμου, το Υπουργείο Πολιτισμού, το Υπουργείο Αιγαίου και το Υπουργείο Ανάπτυξης˙ τα δέκα πρώτα χρόνια με δύο πενταετείς Προγραμματικές Συμβάσεις και τα τρία τελευταία με χρηματοδότηση από τα Υπουργεία.

Το Φεστιβάλ είναι μοναδικό στο είδος του στο Αιγαίο.

Οι Σαμιώτες και οι φιλοξενούμενοι τους, ευτύχησαν να παρακολουθήσουν την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, άλλες Συμφωνικές Ορχήστρες, καλλιτέχνες της Λυρικής Σκηνής, το Εθνικό Θέατρο και πολλά άλλα θεατρικά σχήματα και συναυλίες έντεχνης μουσικής με Μίκη Θεοδωράκη, Διονύση Σαββόπουλο, Μαρία Φαραντούρη, Ηλία Ανδριόπουλο και πολλούς άλλους.

Το Φεστιβάλ θα συνεχίσει τη διαδρομή του στο χρόνο.

Οι αλλαγές που αναμένονται με τον Καλλικράτη δεν μας επιτρέπουν από φέτος να καθορίσουμε τη νέα νομική του μορφή. Γι’ αυτό, για άλλη μία χρονιά η ΝΑ θα το διοργανώσει με τη συγχρηματοδότηση και του Υπουργείου σας, την οποία αναμένουμε.

Με εξαιρετικά φιλικούς χαιρετισμούς,

Πυθαγόρας Χ. Βαρδίκος

Βουλευτής Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: