Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ, Κώστας Χατζής, στη Σάμο

Αθήνα, 18 Μαρτίου 2010

ΝΟΔΕ ΣΑΜΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο υποψήφιος πρόεδρος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ, Κώστας Χατζής, θα βρίσκεται στη Σάμο την Τρίτη 23 Μαρτίου προκειμένου να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τα μέλη της Οργάνωσης στο νομό.

Σύντομο Βιογραφικό:

Ο Κώστας Χατζής γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Σπούδασε στο Τμήμα Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας των Επιστημών (Μ.Ι.Θ.Ε.) του Πανεπιστημίου Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 2005 με ειδίκευση στις πολιτικές επιστήμες. Καθ' όλην τη διάρκεια των σπουδών του εργαζόταν στον τομέα του τουρισμού.

Η ενασχόληση του με τα κοινωνικά προβλήματα ξεκινάει από τα μαθητικά του χρόνια ως ενεργό μέλος της Μ.Α.ΚΙ. Χαλκίδας. Στα φοιτητικά του χρόνια υπήρξε ιδρυτής της Δ.Α.Π. - Ν.Δ.Φ.Κ. Μ.Ι.Θ.Ε. και εργάστηκε για την εδραίωση της παράταξης. Υπήρξε πάντα ενεργός μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Χαλκίδας και από το 2001 έως σήμερα οι νέοι του νησιού τον επέλεξαν για Πρόεδρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ευβοίας. Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. από το 2004 έως σήμερα, ενώ διατέλεσε Αναπληρωτής Διευθυντής της Κεντρικής Διοίκησης της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. από το Νοέμβριο του 2007 έως το Δεκέμβριο του 2008.

Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος Επικοινωνίας στον ιδιωτικό τομέα και στο
Υπουργείο Πολιτισμού (2009).

Ενδεικτικές προτάσεις του Κώστα Χατζή για την Περιφερειακή Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ:

Στόχος η πολιτική και οργανωτική ενδυνάμωση των οργανώσεων της Επαρχίας. Αποκέντρωση της λειτουργίας της νεολαίας στην πράξη.

  • Τουλάχιστον μία τοπική οργάνωση ανά δήμο.
  • Στήριξη των υπαρχόντων τοπικών γραφείων ανεξαρτήτως των αλλαγών στην τοπική αυτοδιοίκηση.
  • Η ΟΝΝΕΔ να εκλέγει με ανοιχτές εσωκομματικές διαδικασίες σε νομαρχιακό επίπεδο τα στελέχη της που θα συμμετάσχουν στις επόμενες εκλογές εθνικού ή τοπικού χαρακτήρα, το αργότερο 2 χρόνια μετά την διεξαγωγή εκλογών.
  • Εξασφάλιση των απαραίτητων υποδομών σε κάθε νομαρχιακή οργάνωση της ΟΝΝΕΔ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΝΝΕΔ ΨΗΛΑ

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υποψηφιότητα του Κώστα Χατζή στην ιστοσελίδα www.kostasxatzis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: