Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ένταξη του υποέργου “Συμπληρωματικά έργα αποχέτευσης στη πόλη της Σάμου”

Κοιτάξτε τώρα πως θα έρθει η "ΔΙΚΤΥΩΣΗ" να ξεκινήσει τα έργα!

Με απόφαση της Γενικής Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφίας Θεολογίτου υπεγράφη η ένταξη του υποέργου «Συμπληρωματικά έργα αποχέτευσης της πόλης Σάμου» του έργου με τίτλο «Αποχέτευση Ακαθάρτων-Εγκατάσταση Βιολογικού Καθαρισμού Βαθέως Σάμου», με προϋπολογισμό 705.208 ευρώ.

Με απόφαση της Γενικής Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφίας Θεολογίτου υπεγράφη η ένταξη του υποέργου «Συμπληρωματικά έργα αποχέτευσης της πόλης Σάμου» του έργου με τίτλο «Αποχέτευση Ακαθάρτων-Εγκατάσταση Βιολογικού Καθαρισμού Βαθέως Σάμου», με προϋπολογισμό 705.208 ευρώ. Το υποέργο αυτό αποτελεί συνέχεια έργου χρηματοδοτούμενου από το ταμείο συνοχής και αφορά στην ολοκλήρωση του.

Σύμφωνα με δήλωση της Γενικής Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Σοφίας Θεολογίτου «Με την ένταξη του συγκεκριμένου υποέργου, εξασφαλίζεται απρόσκοπτα η ολοκλήρωση ενός τόσου σημαντικού έργου, για το Βαθύ της Σάμου. Το έργο αυτό θα συμβάλει σημαντικά στην προστασία του περιβάλλοντος και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών».


Δεν υπάρχουν σχόλια: