Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Λιμεναρχείο έξω από τα......νερά του!

ΌΠΟΤΕ γουστάρουν, ΟΤΑΝ γουστάρουν ...και ΕΤΣΙ γουστάρουν να κάνουν την δουλειά τους!!!

Πουθενά στον κόσμο τέτοια αστοχία!


Τις τελευταίες ημέρες το Λιμεναρχείο της Σάμου έχει βρεθεί κυριολεκτικά έξω από τα νερά του και εκεί που έπρεπε να ασχολείται και να κάνει την δουλειά του (βλέπε λαθρομετανάστευση), την κάνει σε λάθος τόπο σε λάθος χρόνο και με λάθος τρόπο!

Είναι φοβερό αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες μέρες, αφού έχει δώσει σε εκατοντάδες χιλιάδες οδηγούς αυτοκινήτων, κλήσεις των 80 € που κόβει, για την στάση και την στάθμευση, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση των μέτρων για απαγόρευση στην λωρίδα κυκλοφορίας από την Εθνική Τράπεζα έως και τα δικαστήρια (από την πλευρά των καταστημάτων) μετά και το φαινόμενο της "πλημμυρίδας"
Την ώρα που οι Λιμενικοί γράφουν σωρηδόν τους οδηγούς.... απέναντι ακριβώς στο ρεύμα της θάλασσας και όπου όλοι σχεδόν πάνε και κάνουν διπλοπαρκαρίσματα.........εκεί κάνουν τα στραβά μάτια!!!

Την ώρα που γράφουν οδηγούς που παρκάρουν στην κίτρινη λωρίδα κυκλοφορίας δίπλα στο πεζοδρόμιο, αυτούς που έχουν παρκάρει πάνω στο πεζοδρόμιο δεν τους γράφουν ΚΑΘΟΛΟΥ !!!

Την ώρα που τους έχει γίνει καταγγελία εδώ και 2 μήνες για υπαλλήλους τράπεζας ότι σε καθημερινή βάση παρκάρουν πάνω σε πεζοδρόμιο αυτοί δεν έχουν κόψει ούτε 1 κλήση !!!
Στους 4 μήνες που υπήρχε το φαινόμενο σπάνιες φορές έγραψαν οδηγούς που είχαν παρκάρει στον παραλιακό δρόμο και τώρα από την μέρα που σταμάτησε αυτό, έχουν σφάξει τον κόσμο.

Τόσα χρόνια αφήνουν τους οδηγούς να σταθμεύουν ανεξέλεγκτα και με μια ανακοίνωση 5 ημερών περίμεναν να προσαρμοστούν!

Το Συντονιστικό Νομαρχιακό Όργανο πήρε απόφαση να εφαρμόσει κάποια μέτρα απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης χωρίς να έχουν δημιουργήσει τα μέλη του (Δήμος) υποδομές...δηλαδή πάρκινγκ !!!

....και επιτέλους αυτό που πρέπει να επισημάνουμε και πάλι είναι ότι οι Λιμενικοί γράφουν την παρανομία................. και κλείνουν τα μάτια στην παρανομία που γίνεται δίπλα τους!!!

Αυτό τουλάχιστον ως ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ μπορεί να χαρακτηριστεί!!!

Ο κόσμος είναι έξαλλος με αυτό που συμβαίνει και ιδιαίτερα επισκέπτες που έρχονται στην πρωτεύουσα του Νομού για μια δουλειά και την πληρώνουν 80 € παραπάνω !!!

ΑΙΣΧΟΣ !!!

Υ.Γ. Εμείς κάθε μέρα θα σας δείχνουμε φωτογραφίες από λιμενικούς που κόβουν κλήσεις διαλέγοντας "θύματα", αφού γράφουν κάποιον πολίτη και από την άλλη μεριά κάνοντας τα στραβά μάτια, αφήνουν κάποιον άλλον να παρκάρει με την άνεσή του και εμποδίζοντας άλλους οδηγούς που έχουν παρκάρει νόμιμα

Δεν υπάρχουν σχόλια: