Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

«Μήνυμα του Νομάρχη Σάμου για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου»

ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ.........ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ ΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ 2008 !!!

ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΡΙΝ....
ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ FRONTEX ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ;



«Μήνυμα για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου»

Φουρνιώτες, Καριώτες και Σαμιώτες,

Το 1821 οι πρόγονοί μας αγωνίστηκαν για Ελευθερία, Εθνική Ανεξαρτησία και Κοινωνική Δικαιοσύνη και όσα κέρδισαν ήταν καρπός κοινής προσπάθειας και πίστης βαθιάς σε πανανθρώπινες αρχές και αξίες.

Σήμερα οι πολίτες στη χώρα μας αγωνίζονται για τα ίδια ιδανικά απέναντι στην ηλεκτρονική τρομοκρατία, τους ισχυρούς της Γης και το πολιτικό σύστημα που εκτρέφει την Κοινωνική αδικία, τη διαφθορά, την αναξιοκρατία και τη φτώχεια.

Το λάβαρο του αγώνα το κρατούν, στα στιβαρά τους χέρια, όσες και όσοι, καθημερινά, διεκδικούν στους χώρους δουλειάς, στους δρόμους και σε κάθε μετερίζι της ανθρώπινης αξιοπρέπειας τα δικαιώματά μας.

Έχουμε όλοι μας χρέος απέναντι στην ιστορία μας και ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας και στο Μέλλον να συμπορευτούμε, σε αγώνες μαζικούς, για να ανατρέψουμε ό,τι μας πληγώνει και να οικοδομήσουμε με νέα υλικά την πατρίδα που δικαιούμαστε και μας αξίζει, την κοινωνία που παρέχει σε όλους ίσες ευκαιρίες στη δουλειά, στην Παιδεία, στην Υγεία, στην Πρόνοια και την Οικουμένη της Ειρήνης, της Φιλίας, της συνεργασίας και της Προκοπής.

Ο Νομάρχης Σάμου
Εμμανουήλ Ν. Κάρλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: