Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τρίτο Συνέδριο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

16 Φεβρουαρίου 2010

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Τρίτο Συνέδριο της Φιλελεύθερης Συμμαχίας

Η Φιλελεύθερη Συμμαχία ολοκλήρωσε με εξαιρετική επιτυχία το 3ο της τακτικό συνέδριο.

Ανανεώνοντας τη δέσμευσή μας για την υπεράσπιση των ιδεών της ελευθερίας, παραμένουμε αισιόδοξοι για το μέλλον του φιλελευθερισμού στη χώρα μας. Ο φιλελεύθερος ψίθυρος θα παραμείνει ζωντανός και θα αποτελέσει την ηχηρή απάντηση στις επιδιώξεις όσων, στο όνομα της οικονομικής κρίσης, της κόκκινης οικολογίας και της δήθεν προστασίας εθνικών συμφερόντων, αρνούνται από τη χώρα μας κάθε ευκαιρία μεταρρύθμισης και εκσυγχρονισμού. Στα πλαίσια του 3ου μας τακτικού συνεδρίου, σχεδιάσαμε και αποφασίσαμε το νέο μας καταστατικό λειτουργίας, καθώς και κείμενα απολογισμού, προγραμματισμού και προγραμματικού πλαισίου. Και τα τέσσερα κείμενα θα αναρτηθούν σύντομα στο διαδικτυακό μας τόπο.

Η σημαντικότερη καινοτομία του νέου μας καταστατικού είναι η θέσπιση της Μόνιμης Γενικής Συνέλευσης που αποτελείται από το σύνολο των ενεργών μελών της Φιλελεύθερης Συμμαχίας. Η Μόνιμη Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε μόνιμη συνεδρίαση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχεδιάζοντας και αποφασίζοντας όλες τις δράσεις του κόμματος.

Τον συντονισμό των δραστηριοτήτων του κόμματος με στόχο την υλοποίηση της στρατηγικής του αναλαμβάνει η νεοεκλεγείσα Συντονιστική Επιτροπή που αποτελείται από τους:

  • Γιώργος Σαρηγιαννίδης, Πρόεδρος
  • Εμμανουήλ Μανωλεδάκης, Αντιπρόεδρος
  • Πέτρος Τάσιος, Γενικός Γραμματέας
  • Άκης Αποστολόπουλος, Οικονομικός Υπεύθυνος
  • Φώτης Περλικός, Μέλος
  • Γιώργος Μπιλλίνης, Μέλος
  • Εμμανουήλ Σαβοϊδάκης, Μέλος

Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Φιλελεύθερης Συμμαχίας να στηρίξουν έμπρακτα την προσπάθειά μας. Καλούμε τους φίλους των ιδεών της ελευθερίας να προωθήσουν τις κοινές μας ιδέες, σε όποιο πολιτικό χώρο κι αν ανήκουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: