Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

Μια ΝΕΑ προσπάθεια έρχεται στην Σάμο....

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως σε 1 μήνα περίπου ξεκινά μια ΝΕΑ προσπάθεια στον τομέα της ενημέρωσης και ιδιαίτερα στον έντυπο τύπο.
Η δημιουργία μιας ΝΕΑΣ εφημερίδας με τον τίτλο ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ.

Μια ομάδα ανθρώπων με όρεξη και θέληση για σωστή και έγκαιρη ενημέρωση, έρχεται να συνεισφέρει στην ήδη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν όλες οι εφημερίδες του Νομού, για την ανάδειξη των προβλημάτων του μέσου πολίτη.
Αυτή η νέα συλλογιστική προσπάθεια θα έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό.

Θα είναι εφημερίδα των ΠΟΛΙΤΩΝ.


Θα είναι μια εφημερίδα που θα την γράφει ο ίδιος ο πολίτης, συνεπικουρούμενη από εμάς, όπου μέσα από την δημοσιογραφική μας προσέγγιση θα αναδεικνύουμε την είδηση.

Αυτό που αποσκοπούμε είναι η επισήμανση στους αρμοδίους όλων των θεμάτων που απασχολούν τον τόπο και την οριστική επίλυσή τους.
Θα επιζητούμε συνεχώς την ενεργητική παρουσία του πολίτη στα γενικότερα δρώμενα του τόπου.

Θα είναι μια εφημερίδα χωρίς κομματικές παρωπίδες....μια εφημερίδα που δεν θα αναπαράγει άνοστα Δελτία Τύπου, με σύντομες ειδήσεις, χωρίς μεγάλα κουραστικά κείμενα και θα στηρίζεται στο ελεύθερο ρεπορτάζ του απλού πολίτη.

Σε αυτή μας την προσπάθεια θέλουμε την δική σας ΣΤΗΡΙΞΗ, διαψεύδοντας όλες τις ήδη φήμες που κυκλοφορούν ότι πίσω από αυτή την εφημερίδα κρύβονται χρηματοδότες και πολιτικά συμφέροντα.

Αυτή η εφημερίδα είναι μια ατομική προσπάθεια ανθρώπων που στηρίζεται στα δικά της χέρια ΜΟΝΟ και μακρυά από εμάς πολιτικοί και πολιτικάντηδες, συμφέροντα και συμφεροντολόγοι.

Θα είναι ιδιαίτερη η χαρά μας μέσα από αυτή την εφημερίδα να ακούγεται η ΣΑΜΙΑΚΗ ΓΝΩΜΗ.

Υ.Γ. Μπορείτε να επικοινωνείτε στο 698.70.97000 ή στο 22730.87235 ή στέλνοντας e-mail: samiakignomi@yahoo.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Sas euxomai kali epitixia stin prospathia pou kanete

Ανώνυμος είπε...

PRAVO [AIDIA MAZI SAS KAI EMEIS. EPITELOUS NA BGEI KAI MIA ALITHINH FONH

Ανώνυμος είπε...

Καλη επιτυχία σας εύχομαι...αρκεί να μην πλέξετε και σεις στα διαπλεκόμενα.