Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Συνελήφθη παρολίγο βιαστής στο Καρλόβασι !!!


Ευτυχώς δεν είχε χειρότερες συνέπειες για νεαρή κοπέλα η χθεσινοβραδινή επίθεση που δέχθηκε από επίδοξο βιαστή της στην περιοχή Ποτάμι του Καρλοβάσου!!!
Η κοπέλα όπως συνήθιζε, είχε πάει στη περιοχή απογευματινή βραδινή ώρα για να κάνει το αγαπημένο της τζόκινγκ, αλλά όπως φαίνεται το ίδιο είχε κάνει και ο Έλληνας παρ ολίγο βιαστής της, χρησιμοποιώντας αυτή την μέθοδο όμως έχοντας άλλα στον νου του!

Αφού την παρακολούθησε σε κάποιο σημείο που ήταν απόμερο, της επιτέθηκε με σκοπό να την βιάσει, αλλά η νεαρή κοπέλα άρχισε να παλεύει κυριολεκτικά μαζί του, φωνάζοντας με όλες της τις δυνάμεις και έτσι τον ανάγκασε να τραπεί σε φυγή!

Αμέσως έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα και μετά από φωτογραφίες υπόπτων που της έδειξαν οι αστυνομικοί, τον αναγνώρισε σε κάποια από αυτές και έτσι οι αστυνομικοί τον προσήγαγαν και μετά από ανάκριση, τον έκαναν να ομολογήσει για την πράξη του!
Ο νεαρός άνδρας οδηγήθηκε στον ανακριτή και εισαγγελέα αντιμετωπίζοντας βαριές κακουργηματικές κατηγορίες.
Άραγε πολλοί σκέφτονται, αυτό το φαινόμενο θα πρέπει να μας ανησυχεί;
Άρχισαν και στην Σάμο να διακρίνονται τέτοια φαινόμενα;

Καλό θα είναι να υπάρχει μεγαλύτερη προσοχή γιατί ο κόσμος όπως φαίνεται έχει αλλάξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια: