Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010

«Ανοιχτή Γραμμή με τους πολίτες»


ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΔΕ ΣΑΜΟΥ

Σάμος, 3 Φεβρουαρίου 2009

«Ανοιχτή Γραμμή με τους πολίτες»

Η ΝΟ.Δ.Ε Σάμου ενόψει του Συνεδρίου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούνιο, ανοίγει Γραμμή επικοινωνίας με τους πολίτες της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων.

Στόχος των προσυνεδριακών διαδικασιών του κόμματος είναι να δώσουν το βήμα σε όλα τα μέλη αλλά και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας να καταθέσουν τις απόψεις τους για όλα τα ζητήματα που αφορούν την ατζέντα του κόμματος αλλά και διατρέχουν την κοινωνική, οικονομική, πολιτιστική και ευρύτερα πολιτική πραγματικότητας της χώρας μας.

Οι εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας προσέφεραν στην ΝΟΔΕ Σάμου την ευκαιρία να εγκαινιάσει δίαυλο επικοινωνίας με περισσότερους από 2.500 πολίτες του Νομού μας. Προς όλους αυτούς απευθύνουμε πρόσκληση να καταθέσουν τις προτάσεις τους που θα συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα και τις θέσεις που η ΝΟΔΕ θα καταθέσει στον προσυνεδριακό διάλογο.

Για την αξιολόγηση και κωδικοποίηση των προτάσεων θα υπάρξει ομάδα που θα οριστεί από την ΝΟΔΕ. Οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται δια ζώσης, τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος καθημερινά από τις 11.00 π.μ. έως τις 14.00μ.μ. στα γραφεία της ΝΟΔΕ:

Τηλ.: 22730-22394
Fax: 22730- 28917
E-mail: node-samou@nd.gr




O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΣΑΜΟΥ


ΑΡΤΕΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: