Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή των τελευταίων αποκρεών (14/2/2010) πραγματοποιήθηκε στους Σπαθαραίους η καθιερωμένη αναπαράσταση της δίκης του Καδή. Τη διοργάνωση αυτής της επιτυχημένης εκδήλωσης ανέλαβε ο Αθλητικός-Πολιτιστικός Σύλλογος των Σπαθαραίων, με την ενίσχυση του Δήμου Πυθαγορείου.

Παρόλο τις άσχημες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Ο Καδής με το επιτελείο του ξεκίνησε από τα γραφεία του Πολιτιστικού συλλόγου και κατευθύνθηκε στον προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου όπου και πραγματοποιήθηκε η αναμενόμενη δίκη των πολιτικών προσώπων που παρευρίσκονταν.

Οι πολιτικοί, δικάστηκαν από τον Καδή για τις ενέργειες που έκαναν ή παρέλειψαν να κάνουν τη χρονιά που έφυγε. Φέτος τον Καδή υποδύθηκε ο Καστρίνης Ηλίας, ο οποίος δίκασε με πιο αυστηρό τρόπο από άλλες χρονιές.

Έπειτα οι τσολιάδες κρέμασαν τον Καδή στο δέντρο και η παράσταση έλαβε τέλος. Οι διοργανωτές έκαναν πάρα πολλή καλή δουλειά αφού η εκδήλωση αυτή άφησε στον κόσμο που την παρακολούθησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Το γεγονός καλύφθηκε για πρώτη φορά από το τηλεοπτικό συνεργείο του ΣΚΑΙ, με απεσταλμένη τη δημοσιογράφο Παφίλη από την εκπομπή « I love GR ».



Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΥΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: