Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2010

Η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου έκοψε την πίτα τηςΣε Άριστο οικογενειακό κλίμα την Παρασκευή το βράδυ 12-2-2010 και στην κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα της πιτσαρίας Νάπολη στο Βαθύ της Σάμου το προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σάμου με της οικογένειες τους έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Το παρόν έδωσε σύσσωμο όλο το προσωπικό ενώ την πίτα έκοψε η "ψυχή" της Ασφάλειας Υποδιοικητής Υ/Α ΚΑΛΑΜΠΟΥΚΑΣ Αχιλλέας .

Η πίτα είχε 2 δύο φλουριά και τυχερές της βραδιάς ήταν οι κυρίες Χρυσαυγή ΚΩΣΤΟΥΛΑ και Χρυσαυγή ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ οι οποίες και πήραν από μια εικόνα της Παναγίας και του χριστού.

Τα τυχερά κορίτσια έλαβαν της θερμές ευχές των συναδέλφων δείχνοντας έτσι το καλό συναδελφικό κλήμα που υπάρχει μεταξύ τους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών της Τοπικής Διοίκησης Σάμου, Κος ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ Γεώργιος και ευχήθηκε σε όλο το Αστυνομικό προσωπικό Καλή Χρονιά με Υγεία και οικογενειακοί ευτυχία.

Στην εκδήλωση το παρών έδωσε και η αγαπητή σε όλους ,Υπασπιστής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, Κα ΒΕΡΓΙΝΗ Νίκη για να ευχηθεί σε όλο το προσωπικό της Αστυνομίας Καλή Χρονιά υγεία και Ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: