Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Επιστολή Βουλευτή Σάμου Πυθαγόρα Χ. Βαρδίκου προς Νομάρχη και Δημάρχους Σάμου σχετικά με χωροταξικά και πολεοδομικά θέματα των ΟΤΑ

Ο Βουλευτής Σάμου Πυθαγόρας Χ. Βαρδίκος, απέστειλε σήμερα, Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010, επιστολή προς τον Νομάρχη και τους Δημάρχους της Σάμου, στην οποία τους παρακαλεί να αποστείλουν στον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, υπεύθυνο για χωροταξικά και πολεοδομικά θέματα, κ. Θάνο Μωραΐτη, όλες τις υποθέσεις που αφορούν τον ΟΤΑ τους και σχετίζονται με τις αρμοδιότητές του.

Ο υφυπουργός αποδέχτηκε αίτημα του Βουλευτή, αφού οι υπηρεσίες του, μελετήσουν τις υποθέσεις των ΟΤΑ, να επισκεφτεί με συνεργάτες του τη Σάμο και να πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων με σκοπό τη δρομολόγηση εφικτών λύσεων.



ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ Χ. ΒΑΡΔΙΚΟΣ

Βουλευτής Ν. Σάμου

Προς: Νομάρχη Σάμου, κ. Κάρλα
Δήμαρχο Βαθέος, κ. Πετρούσκα
Δήμαρχο Καρλοβάσου, κ. Λυμπέρη
Δήμαρχο Πυθαγορείου, κ. Γεωργιάδη
Δήμαρχο Μαραθοκάμπου, κ. Κουτσοδόντη
Δήμαρχο Αγ. Κηρύκου, κ. Τέσκο
Δήμαρχο Ευδήλου, κ. Σταμούλο
Δήμαρχο Ραχών, κ. Καρούτσο
Δήμαρχο Φούρνων, κ. Μαρούση

Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2010

ΘΕΜΑ: ΧΩΤΟΤΑΞΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΟΤΑ


Κύριε Νομάρχη, Κύριοι Δήμαρχοι,Παρακαλώ μέσα σε μία εβδομάδα από τη λήψη της επιστολής μου, να έχετε με έγγραφό σας, γνωστοποιήσει στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, υπεύθυνο για χωροταξικά και πολεοδομικά θέματα, κ. Θάνο Μωραΐτη, (Αμαλιάδας 17, τηλ. 2106447493-5), όλες τις υποθέσεις που αφορούν τον ΟΤΑ σας και σχετίζονται με τις αρμοδιότητές του.
Ο υφυπουργός αποδέχτηκε αίτημά μου, αφού οι υπηρεσίες του, μελετήσουν τις υποθέσεις σας, να επισκεφτεί με συνεργάτες του τη Σάμο και να πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων μας με σκοπό τη δρομολόγηση εφικτών λύσεων.


Με εξαιρετικά φιλικούς χαιρετισμούς,
Πυθαγόρας Χ. Βαρδίκος
Βουλευτής Σάμου

Δεν υπάρχουν σχόλια: