Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2010

Με αφορμή συνέντευξης του στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Σάμου 2000fm o Βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ κ.Κοραντής κάνει αναφορά στον Πρόεδρο της Βουλής


ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΛΑ.Ο.Σ.

Αναφορά 520/5-2-2010
Προς: Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο
Θέμα: Ερώτημα Σαμιωτών προς τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με αφορμή από τηλεφώνου συνέντευξή μου στον ραδιοφωνικό σταθμό της Σάμου 2000
FM , πληροφορήθηκα με έκπληξη ότι στο νησί δεν λαμβάνεται το σήμα του τηλεοπτικού καναλιού της Βουλής. Διαρκούσης μάλιστα της εκπομπής , ακροατές παρενέβαιναν ζητώντας να μεταφέρω αρμοδίως το αίτημά τους να μπορούν να βλέπουν το εν λόγω κανάλι, τη στιγμή μάλιστα που κατακλύζονται από τις εκπομπές των τουρκικών τηλεοπτικών σταθμών.
Δεσμεύθηκα να κάνω αυτό που μου εζήτησαν. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσετε ότι είναι εθνικής σημασίας να μπορούν οι κάτοικοι του ακριτικού αυτού νησιού , όπως και άλλων στην ίδια περιοχή, να μπορούν να βλέπουν και να ακούν το τι γίνεται και λέγεται μέσα στη Βουλή των Ελλήνων.
Ευελπιστώ ότι θα θελήσετε να δώσετε τις δέουσες οδηγίες αρμοδίως, προκειμένου να λυθεί το ζήτημα αυτό, το οποίο προφανώς είναι τεχνικής φύσεως.

Με την προσήκουσα τιμή,
Ο Βουλευτής Επικρατείας ΛΑ.Ο.Σ.
Ιωάννης Κοραντής

Δεν υπάρχουν σχόλια: