Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

Παπανδρέου στη Κοζάνη 10 Μαιου 2009 "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι"

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ...

ευχαριστούμε τον peterv




“Θέλουν να περάσουν μια αντίληψη ότι, όλα είναι μάταια, ότι δεν μπορούμε, ότι όλα είναι προσχεδιασμένα, ότι υπάρχει μόνο ένας δρόμος, αυτός της νεοσυντήρησης και των αγορών. Εμείς ξέρουμε. Ξέρουμε και λέμε, ιδιαίτερα στη νέα γενιά, ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Μπορούμε να επιλέξουμε, μπορούμε να διαμορφώσουμε εμείς ένα άλλο μέλλον. Μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα, με τη συμμετοχή μας πρώτα απ’ όλα. Με την ψήφο μας στις 7 Ιουνίου, μπορούμε να κερδίσουμε το αύριο, αυτό που θέλουμε και μας αξίζει, καταδικάζοντας τις συντηρητικές πολιτικές”

Απόσπασμα απο την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στην Κοζάνη

Τώρα τι πολιτικές εφαρμόζετε κύριε πρωθυπουργέ; Μήπως δουλέψαμε λιγάκι τον κόσμο προεκλογικά γνωρίζοντας ότι είναι απαραίτητο να ληφθούν σκληρές πολιτικές;

http://citizengr.wordpress.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τι προτεινετε εσεις? Να συνεχιζε το εργο του προκατοχου του? Μηπως πρεπει να αναλογιστουμε σε τι κατασταση βρισκεται η οικονομια μας?

Με αυτη τη κατασταση που επικρατει δυστυχως δεν γινεται να αποκλινεις απο μια συγκεκριμενη πορεια εξυγιανσης.Η χωρα χρειαζεται τομες.Δυστυχως η ευτυχως πλεον οι τομες ειναι αναποφευκτες.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργος Παπανδρέου πριν λίγους μήνες: "Που είναι τα λεφτά κ. Καραμανλή; Υπάρχουν τα λεφτά"

Ακόμα τα ψάχνει ο κ. Παπανδρέου;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν απανταει ο κ.Καραμανλης που ειναι τα λεφτα? Απο κει πρεπει να ξεκινησουμε.