Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010

H Ν.Α. Σάμου συμμετείχε το μήνα Ιανουάριο στις παρακάτω Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις


Δελτίο ΤύπουΑπό τη Διεύθυνση Τουρισμού-Πολιτισμού της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σάμου ανακοινώνεται ότι:

Με την έναρξη της νέας χρονιάς και μετά από αποφάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουρισμού και του ΟΤΟΝΑΣ, η Ν.Α. Σάμου συμμετείχε το μήνα Ιανουάριο στις παρακάτω Διεθνείς Τουριστικές Εκθέσεις :

Ολλανδία – Ουτρέχτη (12-17/01)
Αυστρία – Βιέννη (14-17/01)
Φιλανδία – Ελσίνκι (21-24/01)


Από τη συμμετοχή των επισκεπτών στα περίπτερα, ο τουρισμός στο νομό μας φαίνεται ότι διατηρεί τη δυναμική του. Το σημαντικό όμως είναι η εστίαση στην ποιότητα των τουριστών που μας επισκέπτονται και όχι μόνο σε αριθμούς αφίξεων.

Η στρατηγική λοιπόν που χαράσσουμε, πέρα από την ποσοτική τουριστική ανάπτυξη, έχει στόχο και τη διατήρηση και ανάπτυξη της ποιότητας στον προορισμό καθώς και την ικανοποίηση των νέων αναζητήσεων που έχουν οι ταξιδιώτες.

Αυτό που επιδιώκεται από τα μέλη των αποστολών στις εκθέσεις είναι η ενημέρωση του κοινού (διανομή εντύπων, dvd), η προβολή του προορισμού σε τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους, ομάδες εταιριών μέσα από την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νησιών μας, καθώς και η προβολή των πολιτιστικών δράσεων και τοπικών προϊόντων μας.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι κατά το μήνα Φεβρουάριο, η Ν.Α. Σάμου σε συνεργασία με τον ΟΤΟΝΑΣ θα συμμετέχει στο ROAD SHOW της Σκανδιναβίας (συναντήσεις με τουριστικούς πράκτορες και πωλητές σε Κοπεγχάγη, Όσλο και Στοκχόλμη) και στις εκθέσεις των Βρυξελλών (04-08/02 - η Ελλάδα είναι τιμώμενη χώρα), του Μονάχου (18-22/02) και του Μιλάνου (18-21/02).

Η Δ/νση Τουρισμού-Πολιτισμού έχει την ευθύνη της διοργάνωσης και επιμέλειας των εκθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: