Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Πρωτοφανείς δηλώσεις του Δημάρχου Βαθέος Φ. Πετρούσκα που αντί για δαχτυλίδι μπορεί να καταλήξουν σε χειροπέδες για τον Γ. Στάντζο!!!



ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ; ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ !!!

Πρωτοφανείς δηλώσεις έκανε στο χθεσινό φύλλο της εφημερίδας "Σαμιακό Βήμα" ο Δήμαρχος Βαθέος κ. Φιλ. Πετρούσκας σχετικά με την παροχή "χρίσματος" στον σημερινό Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Γ. Στάντζο για την διεκδίκηση του Δήμου στις επερχόμενες εκλογές τον Νοέμβρη του 2010.
Συγκεκριμένα ο κ. Πετρούσκας αναφέρθηκε πως είναι αποφασισμένος να γνωστοποιήσει τις προτημίσεις του στο πρόσωπο και τις ικανότητες του κ. Γιώργου Στάντζου και μεταξύ άλλων είπε πως: " ...δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος Δήμαρχος και παραχωρώ την θέση του υποψηφίου στον Γ. Στάντζο του οποίου την εκλογή θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, αρκεί βέβαια εάν εκλεγεί να μας υποσχεθεί ότι δεν θα αντικαταστήσει τους Αντιδημάρχους (Καραμιχάλη, Κοχλιό) οι οποίοι με αυτοθυσία υπηρετούν σήμερα τον Δήμο μας"!!!
Το δημοσίευμα αναφέρει πως ΕΥΘΑΡΣΩΣ ο κ. Πετρούσκας δήλωσε πως δεν εκφράζει μόνο την δική του άποψη αλλά ολόκληρου του Δημοτικού Συμβουλίου που ΟΜΟΦΩΝΑ επικροτεί και αποδέχεται την απόφασή του αυτή, ενώ ακούγοντας ο κ. Στάντζος τις δηλώσεις του δημάρχου ΜΕΙΔΙΑΣΕ αποφεύγοντας να κάνει την παραμικρή δήλωση!

Αυτό που κάνει εντύπωση πάντως είναι πως ο Δήμαρχος έχει μπερδέψει όπως φαίνεται του ρόλους που έχει ο κάθε ένας προσωπικά σαν σύμβουλος, σαν πολιτευτής αλλά και σαν άνθρωπος, θεωρώντας πως είναι πολιτικά κτήματά του και δείχνει πως πολλοί άνθρωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης έχουν καβαλήσει πολύ το καλάμι μένοντας για πολλά χρόνια στα πολιτικά δρώμενα του κάθε τόπου.

Ο κ. Πετρούσκας εμπλέκει όλο το (αν εννοεί αυτό) Δημοτικό Συμβούλιο, που σύσσωμο (συμπολίτευση, αντιπολίτευση) αποφασίζει ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος!!!

Ο κ. Πετρούσκας, αν εννοεί δημοτικό συμβούλιο την ομάδα που τον στήριξε στην κάθοδό του στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, φαίνεται ξεκάθαρα πως την "καπελώνει", αφού μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση ή συνεδρίαση που αποφασίζει κάτι τέτοιο!

Ο κ. Πετρούσκας αδικεί σε πολύ μεγάλο βαθμό τους αντιδημάρχους Καραμιχάλη και Κοχλιό που τους εμπλέκει σε μια προαποφασισμένη κίνηση μηδενίζοντας την οποιαδήποτε προσφορά τους στις θέσεις των αντιδημαρχών...και

Φυσικά αδικεί και τον κ. Στάντζο, που τον εμπλέκει σε μια διαδικασία συμφωνιών "κάτω από το τραπέζι" εν αγνοία των δημοτών, που σε τέτοιες κινήσεις (τελευταία) αντιδρούν άσχημα μπροστά στις κάλπες!

Κάνοντας μια έρευνα και μιλώντας με πολλούς εμπλεκόμενους συμβούλους υπήρξε ΔΙΑΨΕΥΣΗ στις δηλώσεις αυτές του κ. Πετρούσκα και μάλιστα με ιδιαίτερο εκνευρισμό μας δήλωσαν πως θα αντιδράσουν δυναμικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: