Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Σε δύο μήνες οι προσφορές για τα περιφερειακά αεροδρόμια


Αφορά και την Σάμο.

Σε περίπου δύο μήνες θα κληθούν οι ενδιαφερόμενες εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης να καταθέσουν προσφορά για τα 34 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας τα οποία χωρίστηκαν σε επτά ομάδες.

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας δημιούργησε τις επτά ομάδες βάζοντας επικεφαλής έναν προορισμό με σχετικά αυξημένη επιβατική κίνηση ενώ συμπληρώνεται από 3 ή 4 αεροδρόμια με χαμηλή κίνηση.

Οι επτά ομάδες που δημιούργησε η ΥΠΑ είναι οι εξής:

1. Χανιά: Περιλαμβάνει στην πρώτη υποομάδα τα αεροδρόμια Ικαρίας και Ν. Αγχιάλου και στη δεύτερη υποομάδα τα αεροδρόμια Καστοριάς και Κοζάνης.

2. Κως: Περιλαμβάνει στην πρώτη υποομάδα τα αεροδρόμια Αστυπάλαιας και Καστελλόριζο, ενώ στη δεύτερη υποομάδα τη Νάξο και τη Σύρο.

3. Ζάκυνθος: Συμπεριλαμβάνονται στην πρώτη υποομάδα τα αεροδρόμια της Κεφαλλονιάς και του Άραξου και στη δεύτερη υποομάδα το Άκτιο και την Καλαμάτα.

4. Σαντορίνη: Η πρώτη υποομάδα περιλαμβάνει την Αλεξανδρούπολη και τη Σκιάθο, ενώ η δεύτερη τη Μήλο και τη Σκύρο.

5. Μυτιλήνη: Περιλαμβάνει στην πρώτη υποομάδα το αεροδρόμιο της Χίου, ενώ στη δεύτερη τα αεροδρόμια της Καλύμνου και της Λέρου.

6. Σάμος: Στην πρώτη υποομάδα είναι τα αεροδρόμια Καρπάθου και Ιωαννίνων και στη δεύτερη της Λήμνου και των Κυθήρων.

7. Μύκονος: Περιλαμβάνει στην πρώτη υποομάδα τα αεροδρόμια της Καβάλας και της Σητείας και στη δεύτερη υποομάδα τα αεροδρόμια της Πάρου και της Κάσου.

πηγή: http://www.imerisia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: