Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

Aπό το Vathi Sos ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΜΟΥ – ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΜΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΘΕΜΑ: ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΑΜΟΥ – ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΣΑΜΟΥ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΥΠΟΨΙΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΑΜΟΥ

Κύριε Νομάρχα,

Η Ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού μας όπως πολύ καλά ξέρετε είναι από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Νομού μας και υπεύθυνο για την συνεχή υποβάθμιση τα τελευταία χρόνια.
Σαν μέλος της ομάδας πολιτών ΒΑΘΥ SOS θα ήθελα να προτείνω στην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Σάμου εφόσον είναι εφικτό, να γίνει πρόταση στο Υπουργείο υπεύθυνο για την εμπορική Ναυτιλία να υπάρξει μείωση δασμών και φόρων σε καράβια και αεροπλάνα νέας τεχνολογίας που προσεγγίζουν τον νησί μας χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς. Θεωρούμε ότι αυτή είναι μια σωστή κίνηση που μπορεί να πραγματοποιηθεί και θα έχει σαν αποτέλεσμα την δρομολόγηση καινούργιων και αξιόπιστων πλοίων και αεροπλάνων στο νησί μας και θα επιφέρει σημαντικότατη βελτίωση στις μεταφορές και το εμπόριο. Από την στιγμή που υπάρχει πολύ μικρό ενδιαφέρον για τα δρομολόγια μας και τα οποία δεν θεωρούνται άγονες γραμμές, θεωρώ με την επίτευξη αυτής της μείωσης θα δοθεί ικανό κίνητρο να εξυπηρετείται το νησί μας ικανοποιητικά με στόχο την ανάπτυξη και την ευημερία.


Με τα Τιμής
Γιάννης Παλαιοκαστρίτης
Πολιτικός Μηχανικός
Μέλος Ομάδας ΒΑΘΥ SOS

Δεν υπάρχουν σχόλια: