Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2009

Βλέπετε πράκτορες κ. Νομάρχα;

Συμπληρώνοντας και επαυξάνοντας το άρθρο του aegaio.blogspot.com να πούμε και εμείς με την σειρά μας πως αυτή η μορφή επικοινωνίας και ενημέρωσης έρχεται σαν ένα ΤΣΟΥΝΑΜΙ, να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα και οι πολιτικοί φορείς θα πρέπει να το εμπεδώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί θα το χάσουν το "παιχνίδι".

Τα Blog's είναι η αυθεντική μορφή δημοσιογραφίας που δεν έχει πίσω τους τα οικονομικά συμφέροντα που θα τα ελέγχουν και έτσι αυτός που γράφει, το κάνει χωρίς να σκέφτεται μισθολόγια, βίλες, καγιέν κ.α.

Μέσα από τα Blog's οι πολίτες βρίσκουν την δική τους αντίδραση και κριτική προς την εξουσία...

www.logospoliti.blogspot.com

Ίσως είμαστε "ύποπτοι" επειδή " χαλάμε την σούπα"

Πέρυσι τέτοια εποχή όταν γινόταν δημοσιεύσεις θεμάτων σχετικά με τα λιμενικά ταμεία οι τοπικοί δημοκρατικοί άρχοντες έτριβαν τα χέρια τους από χαρά γιατί έβλεπαν να πλήττεται ο πολιτικός τους αντίπαλος, σήμερα που γίνονται δημοσιεύσεις για τα καμώματα τους και τα κατορθώματα τους ισχυρίζονται ότι μυστικές δυνάμεις επιχειρούν την πολιτική τους εξόντωση τους,Ρε δεν πάμε καλά!!!


Είναι πλέον ευρύτατα γνωστό ότι τα πολιτικά συμφέροντα της Σάμου αντιλαμβάνονται τα ανεξάρτητα ιστολόγια ως απειλή, καθώς νοιώθουν ότι ένα ολοένα και μεγαλύτερο κομμάτι κοινού να στρέφεται στο διαδίκτυο για την ενημέρωση του.


Τους τελευταίους μήνες έχει αρχίσει μια ιδιότυπη επίθεση εναντίον του παρόντος διαδικτυακού βήματος από κάποιους οι οποίοι προφανώς νοιώθουν απειλούμενοι από τις μη ελεγχόμενες φωνές που λειτουργούν εκτός του συστήματος.


Γιατί όμως ένας ιστοχώρος ενοχλεί τόσο; Οι πιθανές απαντήσεις είναι πολλές.

Για παράδειγμα ένα ιστολόγιο ενοχλεί όταν "ξεβρακώνει" μεθόδους και πρακτικές παραδοσιακών μέσων !!!



Ένα ιστολόγιο ενοχλεί καθώς η δημιουργία του δεν κοστίζει απολύτως τίποτα ,δεν έχει έξοδα συντήρησης και κατ΄επέκταση δεν έχει ανάγκη πόρων από διαφημίσεις και κανενός είδους οικονομική εξάρτηση...Για κάποιον που έχει το καθημερινό άγχος της εξασφάλισης διαφημιστικών ή άλλων εσόδων για να διατηρήσει ακμαία την επιχείρηση του (γιατί για επιχείρηση πρόκειται) η παρουσία ενός βήματος με μεγάλη επισκεψιμότητα το οποίο δεν κοστίζει τίποτα ,προφανώς και είναι ενοχλητική.

Ένα ιστολόγιο ενοχλεί γιατί σπάει τα μονοπώλια της ενημέρωσης και καθιστά την κατατρομοκράτηση του κόσμου με τα πρωτοσέλιδα των πολλών !!!!! και την κιτρινίλα των tabloid , δυσκολότερη έως αδύνατη.


Ένα ιστολόγιο ενοχλεί γιατί μπορεί να λέει τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη, "καταχεριάζοντας" την πολιτική ηγεσία όπου χρειάζεται χωρίς να ανησυχεί εάν θα πάρει άδεια να κάνει ρεπορτάζ χωρίς να νοιάζεται αν θα εξασφαλίσει την εύνοια των συμπαθέστατων τοπικών αρχόντων της Σάμου και τις πιθανές προσεγγίσεις τους.

Ένα ιστολόγιο ενοχλεί γιατί μπορεί να φιλοξενεί την γραφίδα των σοβαρότερων Ελλήνων αρθρογράφων,καθηγητών, αναλυτών και άλλων ανεξάρτητων blogger οι οποίοι πονάνε πραγματικά την υπόθεση της εθνικής άμυνας ...και την αγάπη στη πατρίδα.

Ένα ιστολόγιο ενοχλεί γιατί στο κάτω κάτω της γραφής δεν έχει την ανάγκη να πουλήσει μούρη με γραφικές αυλοκολακείες ,φρου-φρού και αρώματα, για να πει αυτά που έχει να πει.


Ενοχλούμε κύριοι, το γνωρίζουμε και γι΄ αυτό και προκαλούν μόνο γέλιο. .οι ανοησίες σας περί μυστικής πρωτοβουλίας εξόντωσης του Νομάρχη .Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ. Ίσως είμαστε "ύποπτοι" επειδή " χαλάμε την σούπα"όμως πάνω από όλα βάζουμε την αγάπη μας για τον τόπο και όχι τους διπλούς μισθούς κ.Νομάρχη.


Ευχαριστούμε για την διαφήμιση aegaio.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛ ΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΣΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΡΟΥΔΑΚΟΣ?ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΕΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΩΤΣΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΨΙΑΡΙΚΟ ΥΦΟΣ ΣΟΥ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΝΩΛ ΓΙΕΜ Η ΓΛΥΩΔΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΣΑΚΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΄ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΦΤΩΧΕ ΜΑΝΩΛ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΟΙΑ ΤΑ ΓΛΥΩΔΕΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΑ ΡΗΤΟΡΙΚΑ ΛΟΓΙΔΙΑ .ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΥΠΟΨΙΦΕΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΨΕΥΤΗ