Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ!!!

Μετά το τέλος της σημερινής συνέντευξης του Νομάρχη για περιβαλλοντικά και πολεοδομικά θέματα ρωτήσαμε τον Προϊστάμενο της Πολεοδομίας Σάμου κ. Καλόγηρο αν έχει κάνει αυτοψία για το σπίτι που κατασκευάζει στην Γάγγου η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Ανάπτυξης της Νομαρχίας Σάμου κ. Πάτρα Κυριακού και μας είπε το εξής καταπληκτικό.
Ναι μεν έχουμε πάει εκεί, έχουμε κάνει όλες τις μετρήσεις και είναι όλα εντάξει!!!
Όταν του είπαμε που βλέπει τον ένα (1) όροφο που αναφέρει η άδεια, αφού εκεί υπάρχουν 2 όροφοι και είναι σε εξέλιξη κατασκευή και δώματος, μας είπε πως η άδεια είναι σε εξέλιξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε λίγο καιρό θα υπάρχει ένας όροφος και θα είναι όλα σύννομα!!!
Είναι φοβερό και μπορούν οι πολίτες να βγάλουν συμπεράσματα, αν εμείς έχουμε γίνει γραφικοί ή στο όνομα της συναδελφικής αλληλεγγύης κάποιοι χαρίζουν ασυλία!!!

Για να καταλάβετε με λίγα λόγια ο κ. Καλόγηρος λέει πως η οικοδομή αυτή ενώ τώρα είναι έτσι.............
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

.....με τα λεγόμενά του η οικοδομή (θα μπαζωθεί;) θα γίνει ΕΤΣΙ
Όλα καλά!!!

3 σχόλια:

Ntina είπε...

Επειδή δεν ξέρω τι ελληνικά διδαχθήκατε, εγώ από αυτά που έμαθα σας στέλνω το λήμμα "όροφος" μέσω της παρακάτω πηγής.
Ουσιαστικό
όροφος (αρσενικό): χώρος οικοδομής ανάμεσα σε δύο οροφές που αποτελείται από ένα ή περισσότερα διαμερίσματα που βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο (ο όρος δεν εφαρμόζεται στο υπόγειο, το ισόγειο, ή τον ημιόροφο).
πρώτος όροφος
τρίτος όροφος
Πηγή: http://el.wiktionary.org/wiki/%CF%8C%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%82

Ανώνυμος είπε...

Συνεχίστε σας παρακαλώ μην υποκύπτετε σε πιέσεις..συνεχιστεεεε γιατι ο κόσμος δεν αντέχει αλλο..δε μπορεί αυτοί που επιδίδονται σε τέτοιες πράξεις να αυτοαποκαλούνται έξυπνοι και οι λοιποί να θεωρούνται μαλάκες.νισαφι πια..ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ.ΤΕΛΟΣ Η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ. ΤΕΛΟΣ

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Επειδή αγαπητή δεν αξιωθήκαμε να βγάλουμε ούτε το δημοτικό σας δίνω ένα απόσπασμα της "σελίδας" ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ και αναφέρει την Κωδικοποίησει Βασικής Πολεοδομικής Νομοθεσίας, "...η οποία θεωρείται γενικά ως απαραίτητη για τις κοινόχρηστες επιφάνειες εισόδου και κλιμακοστασίου του πρώτου πάνω από το έδαφος ορόφου (ισογείου..."

Ευχαριστούμε πάντως για την παρατήρηση.