Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2009

ΚΗΡΥΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ...!

Σε συνάντηση που έγινε πριν λίγες ώρες πολύ σημαντικών παραγόντων (χωρίς να αναφέρουμε περισσότερα) της πόλης, έπεσε η πρόταση της ΑΚΡΩΣ αναγκαίας απόφασης του Νομάρχη Σάμου, να κηρυχθεί η πόλη σε κατάσταση ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.
Μάλιστα έγιναν και οι πρώτες επαφές με φορείς ώστε να πάρουν αύριο την πρωτοβουλία (θέτοντας ουσιαστικά τον ρόλο που έχουν να διαδραματίσουν εκπροσωπώντας τους επαγγελματίες και τους πολίτες αυτής της πόλης) να συναντηθούν με τον Νομάρχη για να του ζητήσουν να πάρει αυτή την απόφαση.

Όλη αυτή η αναγκαιότητα βγαίνει από το γεγονός της μεγάλης οικονομικής ζημιάς που έχει υποστεί ΟΛΟΣ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ του Νομού, οι Επαγγελματίες οδηγοί ΤΑΧΙ, οι χιλιάδες ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη στις περιουσίες τους... και το σημαντικότερο είναι η προάσπιση της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ που έχει τεθεί ήδη σε κίνδυνο εδώ και εβδομάδες!

Για να δούμε λοιπόν αν αυτό το τελειωτικό χτύπημα για την πόλη, αφυπνίσει κάποιους και αποφασίσουν να βρεθούν προ των ευθυνών τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: