Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Για να γίνει ο δρόμος του Γάγγου προς Μπέη καταστρατηγήθηκαν τα πάντα και κόπηκαν και δεκάδες πεύκα από αυτούς που υποτίθεται ότι θα προστάτευαν !!!

Φυσικά και σε προσωπικό επίπεδο δεν έχουμε κάτι ,ούτε με την ιδιοκτήτρια της οικοδομής αλλά και με ούτε και κανένα άλλο που προσπαθεί να βάλει το κεφάλι του κάτω από ένα κεραμίδι όπως λέει ο σοφός λαός.

Ούτε βέβαια και ξαφνικά ανακαλύψαμε το τι συμβαίνει στη Σάμο.Τα γνωρίζουν όλοι.Εκείνο που μας κάνει να επιμένουμε τόσο είναι το γεγονός ότι άνθρωποι που βρίσκονται σε μηχανισμούς του κράτους που έχουν ορκιστεί να κάνουν τη δουλειά τους έχουν μετατρέψει την εργασία τους σε μηχανισμό πλουτισμού , αλλού εφαρμόζουν τον Νόμο και όταν έρθει η σειρά τους να εφαρμοστεί πάνω τους εκεί λειτουργούν συντεχνιακά και ο ένας προστατεύει τον άλλο.

Γνωρίζουμε τον μηχανισμό αυτό καλά.

Αναρωτιόμαστε αν θα μπορούσε ο όποιος πολίτης να κάνει όλα αυτά;Θα μπορούσε να ρίξει τα μπετά της οικοδομής η Προϊσταμένη αν δεν υπήρχε ο δρόμος;

Θα μπορούσε λέμε εμείς ,αλλά τότε το κόστος της οικοδομής θα ήταν στα ύψη.

Πως όμως μεθοδεύτηκε η όλη η ιστορία;

Αφού είδαν ότι δρόμος δεν υπάρχει και αφού διαπίστωσαν ότι οι πρόσκοποι που είναι και οι ιδιοκτήτες ενός οικοπέδου ,δεν είχαν και τόση έντονη παρουσία σκέφτηκαν να περάσουν τον δρόμο μέσα από εκεί.

Στη πορεία ενεπλάκη, για καμουφλάζ βέβαια, και η δασική υπηρεσία με πρόσχημα την διάνοιξη δρόμου για πυρασφάλεια.

Κίνησαν την γραφειοκρατική διαδικασία ,γνώριζαν τον τρόπο ,δόθηκαν χρήματα από τη περιφέρεια,ενέπλεξαν και τον Δήμο Βαθέος στην όλη ιστορία και φτάσαμε στο γνωστό αποτέλεσμα.

Κοντά στα άλλα ο ίδιος μηχανισμός από τα ίδια πρόσωπα γνωστά βέβαια,αγόρασαν εκτάσεις -κτήματα στην ίδια περιοχή που πριν από λίγα χρόνια είχε καεί.

Που φυσιολογικά θα έπρεπε να ήταν αναδασωτέα.

Αυτά όμως είναι ψηλά γράμματα ,σιγά -σιγά και με τη πάροδο του χρόνου θα το ξεπερνούσαν και αυτό το εμπόδιο και ότι δεν κατάφερε να κάνει επιχειρηματίας πριν από χρόνια εκεί θα το κατάφερναν οι αναφερόμενοι.

Δεν μιλάμε για την περιβαλλοντική μελέτη γιατί αυτή ποτέ δεν εφαρμόστηκε,του κώλου μελέτη είναι αφού οι αρμόδιοι που την συνέταξαν πέρασαν και μέσα από ξένη ιδιοκτησία.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, οι οποίες διασταυρώνονται με έγγραφα, στη περιοχή αυτή αγόρασε οικόπεδο φαρμακοποιός και έτερος υπάλληλος εμπλεκόμενης υπηρεσίας.

Τις επόμενες ημέρες θα δημοσιευθούν και τα συμβόλαια

Αντί λοιπόν να στείλει ο Νομάρχης τις υπηρεσίες του να ελέγξουν αν τηρήθηκε η περιβαλλοντική μελέτη ,να ελέγξουν την οικοδομή, αλλά να ελέγξουν, όχι να μας λένε σήμερα ότι θα μπαζωθεί ο πρώτος όροφος για να γίνει υπόγειο,προσπαθούν να μπαλώσουν την όλη κατάσταση με συνεντεύξεις τύπου που από την αρχή είπαμε ότι είναι στάχτη στα μάτια.

Θεωρούμε και πιστεύουμε απόλυτα ότι ο Νομάρχης Κάρλας είναι έντιμο πρόσωπο,σεβαστό στη κοινωνία της Σάμου.

Όμως σε ότι αφορά την άσκηση της εξουσίας που του έχει εμπιστευτεί ο κόσμος τα έχει κάνει μερικώς μπάχαλο και του έχει ξεφύγει η κατάσταση από τα χέρια.

Άλλοι διαφεντεύουν τη Νομαρχία και κάνουν κουμάντο αυτή είναι η αλήθεια.

Σε επαφή που είχαμε με το Υπουργείο μας επεσήμαναν ότι στη πορεία όλα θα ελεγχθούν και θα μάθουμε όλοι τι έχει συμβεί.Την ίδια απάντηση πήραμε και από τον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης.


aegaio.blogspot.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

KYRIE GARYFALOY
TO AN EIANI ENTIMOS H OXI O NOMARXHS SAMOY SYTO FENETE APO TO APOTELESMA TVN PRAKSEON TOY!!!KAI THS THITIAS TOY!1PANTOS PIO SYGKENTROTIKOS NOMARXHS PANTOS DEN THIMAME EGO NA EXEI PERASEI APO THN N.A. SAMOY!!!AYTO LEI OTI TIPOTA DEN GINETE XORIS THN ADEIA TOY KAI ORISMENES FORES KAI ME THN PIESI TOY!!!OTAN THELEI KATI TO EPIVALEI THELOYN DEN THELOYN OI ERGAZOMENOI THS N.A.SAMOY!!ARA LOIPON O KATHENAS AS ANALAVEI TIS EFTINES TOYGIA TIS PRAKSEIS TOY ETSI KI'ALIOS STO NOSOKOMIO THA GYRISEI ...EKEI TON PERIMENEI H THESMOTHETIMENI KENI THESI TOY DIEFTINTI PATHOLOGIKIS POY TON ....PERIMENEI EDO KAI 8 XRONIA!!!
"@RISTEIDIS O DIK@IOS"