Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Αποκάλυψη που τους εκθέτει ΌΛΟΥΣ

Έλεος! Αν είναι δυνατόν!
Τώρα ξύπνησαν που αντέδρασε ο κόσμος και ούτε αυτό δεν το έκαναν σωστά!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (1) σήμερα του πρώην προέδρου του Λιμενικού Ταμείου κ. Λεωνίδα Βασιλειά, όταν σε συνέντευξη που παραχώρησε στον 2000 FM - 99,8 και στην εκπομπήΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ" δήλωσε πως όλοι έπρεπε να ξέρουν ή κάνουν ότι δεν ξέρουν ή ούτε καν το γνωρίζουν, πως ο παραλιακός δρόμος από του ύψος των ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΏΝ έως και την ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ έχει υποστεί καθίζηση από 4 πόντους έως και 28 πόντους!!!
Ο κ. Βασιλειάς μας ενημέρωσε πως υπάρχει σχετική μελέτη έτοιμη από το 1998 όπου την έχουν συντάξει έμπειροι μηχανικοί και λιμενολόγοι και αναφέρουν πως πρέπει άμεσα να γίνουν εργασίες για την αντιμετώπιση του φαινομένου της καθίζησης του παραλιακού δρόμου!

Η μελέτη αυτή έγινε μετά από παρότρυνση του τότε (1998) Υπουργού Εμπ. Ναυτιλίας κ. Γ. Κατσιφάρα για να διαπιστωθεί η διάβρωση που μπορεί να έχει υποστεί ο λιμενοβραχίονας αφού από τα μεγάλα πλοία που δένουν και από την δίνη που δημιουργούν, ίσως να έχει υποστεί βλάβη το λιμάνι.

"Την μελέτη αυτή την έφτιαξε το Λιμενικό Ταμείο Σάμου και υπάρχει στα αρχεία του", μας δήλωσε ο κ. Βασιλειάς!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ 2

Ο κ. Βασιλειάς μας αποκάλυψε επίσης πως όταν οι ειδικοί έκαναν την σχετική μελέτη, και διαπίστωσαν την μεγάλη καθίζηση που υπάρχει στον παραλιακό δρόμο, βρήκαν και κάτι άλλο εξίσου σοβαρό!
Στο λιμάνι μπροστά και συγκεκριμένα στο λιμενικό περίπτερο υπάρχει πολύ μεγάλη διάβρωση και σε περίπτωση σεισμού 7 ρίχτερ τότε τα πράγματα θα είναι πολύ σοβαρά!!!

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν εδώ υπάρχουν πάρα πολλά ερωτήματα και κάποιοι πρέπει να απαντήσουν.
Αποκαλύψεις που αφήνουν πολλούς εκτεθειμένους αφού θέλοντας να δείξουν όταν κάτι πάνε να κάνουν και υπό τον φόβο της αντίδρασης του κόσμου και ιδιαίτερα των καταστηματαρχών στον παραλιακό δρόμο φώναξαν τον Πρύτανη του Εθνικού Μετσόβειου Πολυτεχνείου κ. Μουτζούρη για να διαπιστώσει τι;

Κάτι που έχει διαπιστωθεί πριν από 11 χρόνια;

Όχι μόνο αυτό, αλλά είχε και την "δύναμη" προχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Βαθέος κ. Φίλιππας Πετρούσκας να κατηγορήσει τους δημοσιογράφους πως κάνουν σπέκουλα με το πρόβλημα του παραλιακού και "βγαίνουν" ορισμένοι και το "παίζουν" ειδήμονες, κατηγορώντας και μερικούς μηχανικούς πως εκφράζουν άποψη για το θέμα!

Τελικά αποδεικνύεται πως αυτοί είχαν περισσότερο δίκιο από τον Δήμαρχο!

Ο Δήμαρχος που στην τελική ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ξέρει ότι υπάρχει τέτοια μελέτη και να γνωρίζει πως υπάρχει καθίζηση στο δρόμο εδώ και 11 χρόνια!!!

Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά γι' αυτό το θέμα και σίγουρα πρέπει να δώσουν ΟΛΟΙ απαντήσεις.

Πρώτα ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Χρ. Σαπουνάς πουΕΠΡΕΠΕ να γνωρίζει ότι υπάρχει καθίζηση!

Το ίδιο και ο Βουλευτής Σάμου κ. Πυθ. Βαρδίκος και μάλιστα από πολύ πιο παλιά θα έπρεπε να έχει κάνει ενέργειες ώστε να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και ιδιαίτερα αυτό του λιμενοβραχίονα!

Ο Νομάρχης Σάμου κ. Κάρλας γιατί καλεί τον πρύτανη; Δεν έπρεπε να γνωρίζει και αυτός;

Ο προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Βαθέος κ. Διακογιάννης που έβγαινε στα ραδιόφωνα και έλεγε πως φταίει ο πυθμένας της θάλασσας ότι έχει ανέβει... αυτά δεν έπρεπε να τα γνωρίζει σαν καλός μηχανικός που είναι;

ΑΡΑΓΕ ρωτάμε όλους αυτούς τους κυρίους.

Ο Πρύτανης του Πολυτεχνείου κ. Μουτζούρης και η ομάδα του που θα έρθει στην Σάμο σε λίγες μέρες για να διαπιστώσουν το πρόβλημα........θα πληρωθούν;
Θα πληρωθούν για κάτι που έχει διαπιστωθεί εδώ και 11 χρόνια και είναι πασιφανές πως έχει επιδεινωθεί;

Για απαντήστε μας κύριοι!!!




7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι αχρηστοι να πανε στα σπιτια τους. Κατεστρεψαν την πολη μας. Οι αλήτες1

Ανώνυμος είπε...

Εδω πληρώνονται δημοσιογράφοι που δεν έχουν κάν πιστοποίηση απο την Ένωση Δημοσιογράφων της Ελλάδας και έχουν βεβαρημένο ποινικό μητρώο, οι επιστήμονες δε θα πληρωθούν? Άντε γιατί πολλά μας τα πατε...............

Ανώνυμος είπε...

Σαν πολύ δημοσιογραφικά δαιμόνια δε το παίζετε? Το παρελθόν το ξεχάσατε όταν κάνατε τις μπαζες..........

Ανώνυμος είπε...

Bre lamogia pio apateones apo merikous epistimones yparxoun?
Meleti kai masa eisaste. OYST APO DO REEEE

Ο ΛΟΓΟΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ είπε...

Θα παρακαλούσαμε να είστε κόσμιοι και να ακούτε όλες τις απόψεις των έστω και ανωνύμων συνομιλιτών σας.
Είναι σίγουρο πως μερικοί χάνουν την ψυχραιμία τους και από εδώ και πέρα θα κάνουν αυτού του είδους τις επιθέσεις στους δημοσιογράφους, μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος!

Τους πειράζει φαίνεται πολύ που οι δημοσιογράφοι ΑΠΛΑ και ΜΟΝΟ κάνουν την δουλειά τους.
Τους χαλάει την ασυλία!!!
Αν υπάρχει Ένωση Δημοσιογράφων της Ελλάδας να μας πείτε την διεύθυνση και τα τηλέφωνά τους να τους ζητήσουμε την άδεια για να ασκείσουμε κριτική.
Αν εννοείτε την ΕΣΗΕΑ ας πάτε να πάρετε εσείς την άδεια να δημοσιογραφείτε που εκεί έχει μαζευτεί κάθε καρυδιάς καρύδι.
Μερικά από τα καρύδια είστε και εσείς και πιθανόν θα βρείτε ανοιχτή την πόρτα.
Βγάλτε από το μυαλό σας πιθανό γλύψιμο σε αυτό το όργανο "μαιμού"
Όσο για τα ποινικά μητρώα στην διάθεσή σας όσον αφορά το συγκεκριμένο ιστολόγιο.
Για άλλους δεν έχουμε κανένα δικαίωμα να τους υπερασπίσουμε.
Αλλά ξέρετε πολύ καλύτερα από 'μας ότι η πιάτσα έχει πολλούς λαμογίσκους απατεώνες έξω και πολλούς περισσότερους αθώους μέσα.
Τέλος..... σας τα είπαμε πολλά για να μην νομίζετε ότι ο κοσμάκης δεν σας ξέρει και δεν σας γνωρίζει. Και ακόμη δεν είδατε τίποτε.
Που να δείτε την συνέχεια........

ΥΓ. Γι' αυτό κοιτάξτε να μαζέψετε τα αμάζευτα!

Ανώνυμος είπε...

MEGALYTERO LAMOGIO APO TON PETROUSKA DEN YPARXEI. EXEI KATASTREPSEI THN SAMO. TO VATHI EINAI TO KOLOXORI TOU OXI H PROTEYOYSSA!.EINAI KOMPLEXIKOS KAI REVANSISTIS. EXEI PAEI XRONIA PISO TIN SAMO MAZI ME OLOUS TOYS ANIKANOUS POU MASANE APO PISO.OUST RE PALIOLAMOGIA NA PATE NA MEINETE STO KARLOBASI NA KANETE EKEI TIS POUSTIES SAS. STIS EKLOGES TA LEME..EYTIXOS EXEI KAI EPAGGELMATIES ME ORAMA POY THA PANE MPROSTA TON TOPO.

Ανώνυμος είπε...

ερχετε η ωρα που θα τους πνιξει οχι το σκατο αλλα ο κοσμος που τους ανεχετε χρονια τωρα....
συνεχιστε την ερευνα !!!
Αν αδειασετε καποια στιγμη απ τα υπολοιπα ,καλο θα ηταν να κανατε και ενα ρεπορταζ για το σε ποιες θεσεις στην νομαρχια και στο δημο εχουν τοποθετηθει κορες ,γιοι , ανιψια , γκομενες κλπ. Συνηθως λεμε οτι το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλι.Εδω ομως πια βρωμαει και ο γονος............