Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ο Δημήτης Χαλκιώτης στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου

Ένας δικός μας άνθρωπος ένα καλός φίλος στη θέση του Γραμματέα στη Γενική Γραμματεία Αιγαίου,σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε πριν λίγο μας είπε ότι είναι στη Αθήνα ακόμα δεν έχει ενημερωθεί και σύντομα θα επισκεφτεί και τη Σάμο για την προώθηση και λύση πολλών προβλημάτων της καλή επιτυχία Δημήτρη.



ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΧΑΛΚΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Γεννήθηκε το 1962 στη Μυτιλήνη. Είναι Σύμβουλος-Καθηγητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, κάτοχος Diploma, και Master του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, καθώς και Διδακτορικού Διπλώματος του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Διετέλεσε Διευθυντής του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου την περίοδο 2000-2007, Ειδικός Γραμματέας Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας (1995-2000) και Σύμβουλος Υπουργού Παιδείας (1994-1995). Έχει διατελέσει μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού και στην Εθνική Επιτροπή για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: