Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2009 ΜΕ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ! ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΜΟΣΥΝΟ ΝΕΟ. ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟ ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ!!!

s.o.s 31 .12.09 ώρα :7 00 μμ Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και ξανά βουλιάζει η παραλιακή της πρωτεύουσας της Σάμου.Αφαντοι όλοι τους!!!!!!.

Φιλότιμο δεν έχει κανείς σε αυτό το τόπο;

Κυρία Κατσέλη ,Κύριε Χρυσοχοίδη Κύριε Σηφουνάκη που είστε ;κανείς δεν σας ενημερώνει για αυτή τη κατάσταση
;όλα στον αυτόματο πιλότο ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ- ΑΙΣΧΟΣ ,δέκα μέρες τώρα πλημμυρισμένη η πόλη και κανείς δεν κάνει κάτι!!!!!!!!!!

Πριν από λίγη ώρα η παραλιακή της πρωτεύουσας της Σάμου άρχισε πάλι να πλημμυρίζει σε πείσμα όσων υποστηρίζουν την άποψη ότι ο Δίας ευθυγραμμίστηκε με τη Σελήνη και έτσι έχουμε το γνωστό αποτέλεσμα.Μέχρι στιγμής τη κατάσταση τη σώνουν τα σακουλάκια με άμμο που τοποθέτησε ο Στρατός.Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τον ισχυρό νοτιά που επικρατεί αυτή τη στιγμή θα δυσκολέψτε αρκετά την κατάσταση με τις επιχειρήσεις της παραλιακής.Οι αρμόδιοι έχουν πάλι εξαφανισθεί ,τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στη Σάμο εκτρέπουν πάλι τη κυκλοφορία και κανείς δεν γνωρίζει τι θα φέρει η νύχτα.Μπορεί να υποστηρίζουν ορισμένοι το φαινόμενο της επάλαξης όμως ο ισχυρός νοτιάς τους διαψεύδει αμέσως.Στις φωτογραφίες διακρίνονται συμπολίτες μας οι οποίοι τσαλαπατούν κυριολεκτικά μέχρι να φτάσουν στα αυτοκίνητα τους για να τα απομακρύνουν























Δεν υπάρχουν σχόλια: