Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2009

OYZO ΣΑΜΙΩΤΙΚΟ





Home

To 1910 η Ελένη Εμμ. Γιοκαρίνη ίδρυσε την πρώτη ποτοποιία στη
Σάμο, παράγοντας ούζο, που έγινε γνωστό σαν το "ΟΥΖΟ ΤΗΣ ΧΗΡΑΣ".
Με τον ίδιο παραδοσιακό τρόπο και μεράκι, εδώ και τρεις γενιές,
συνεχίζεται να παρασκευάζεται το ΟΥΖΟ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ.
Η πείρα, σχεδόν ενός αιώνα, σε συνδυασμό με την γνώση και την
σχολαστική επιλογή αγνών υλικών, που σιγοβράζουν στους παραδοσιακούς χάλκινους άμβυκες, έχουν σαν αποτέλεσμα την άριστη ποιότητα του ΟΥΖΟΥ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ.
Σήμερα το ΟΥΖΟ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ είναι γνωστό στον ελληνικό και διεθνή χώρο για την θαυμάσια γεύση και το μοναδικό του άρωμα, με καλύτερους πρεσβευτές, όλους όσους το απόλαυσαν και το γεύτηκαν, κάτω από τον υπέροχο Σαμιακό ουρανό.

In 1910, Heleni Giokarini established the first ouzo-distillery in Samos, producing ouzo which was known as the «WIDOW'S OUZO».
OUZO GIOKARINI is still being produced with the same traditional
way for three generations.
The experience of half a century combined with the careful
selection of pure ingredients which boil in traditional copper distillation pots, result in the superb quality of OUZO GIOKARINI.
Today OUZO GIOKARINI is considered not only in Greece but in an
international level as unique for its superb taste and essence by those who have tried and enjoyed it under the wonderful sky of Samos.

1910 gründete Frau Eleni Emm. Giokarini die erste Destillerie auf Samos, in der sie Ouzo herstellte, der als «OUZO DER WITWE» bekannt wurde.
Seit drei Generationen wird die Herstellung von OUZO GIOKARINI
auf dieselbe traditionelle Art und Weise mit gleichem Berufseifer fortgeführt.
Die fast ein Jahrundert lange Erfahrung in Verbindung mit der
Kenntnis und sorgfältigen Auslese reiner Naturstoffe, die in kupfernen Destillierkolben langsam vor sich hinkochen, ergeben die reiner Naturstoffe, die in kupfernen Destillierkolben langsam vor sich hinkochen, ergeben die ausgezeichnete Qualität des OUZO GIOKARINI.
Heute ist der OUZO GIOKARINI wegen seines wundervollen
Geschmacks und einmaligen Aromas im griechischen und internationale Raum durch beste Botschafter bekannt, nämlich durch alle diejenigen, die ihn unter einem herrlichen samiotischen Himmel probiert und genossen haben.


Δεν υπάρχουν σχόλια: