Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2009

Eμείς δεν θα πεθάνουμε ΚΟΥΦΑΛΑ νεκροθάφτη!

Θα πρέπει φίλες και φίλοι να σημειώσουμε πως τις τελευταίες ημέρες αρχίζει να δημιουργείται ένα άλλο διαφορετικό κλίμα σχετικά με όλες αυτές τις φωνές που ακούγονται και μετά τα ευτράπελα που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για την Σάμο.
Κάποιοι πολιτικοί παράγοντες, αλλά περισσότερο κάποιοι θεσμοί έχουν πέσει στα μάτια της τοπικής κοινωνίας με όλα αυτά τα γεγονότα που έχουν να κάνουν με σκάνδαλα και που τόσα χρόνια "ο κόσμος το' χε τούμπανο και 'μεις κρυφό καμάρι"!
Νιώθοντας αδυναμία να αντιμετωπίσουν αυτή την κατάσταση άρχισαν με διάφορους τρόπους είτε να τρομοκρατήσουν, είτε να απαξιώσουν κάποιες φωνές που δειλά - δειλά σηκώνουν ανάστημα!
Ένας από τους τρόπους αυτούς είναι ο γνωστός των παπαγαλακίων!!!
Δηλαδή...λέμε σε "γνωστούς και φίλους" ότι ο τάδε ή ο δείνα είναι ο γραφικός ή είναι ο τσαρλατάνος ή ακόμα ακόμα είναι και "ξένος"!!!
Προσπαθούν να προσωποποιήσουν το πρόβλημα διαδίδοντας πως ο δημοσιογράφος που ασχολείται συνεχώς με "εμάς" έχει προσωπικό πρόβλημα μαζί μας και μας "χτυπά" με αυτόν τον τρόπο για να μας συντρίψει!
Τελευταία άρχισαν να "ενοχλούν" και ανθρώπους που στέκονται δίπλα στους δημοσιογράφους αυτούς, κάνοντάς τους "επισημάνσεις" ότι αν συνεχίζουν να είναι δίπλα τους θα έχουν πρόβλημα!
Εμείς επειδή πολλές φορές έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις και επειδή πολλές φορές βρεθήκαμε δίπλα σε άσπονδους "φίλους" το έχουμε συνηθίσει πια αυτό και έχουμε "προδοθεί" ουκ ολίγες φορές.
Φυσικά δεν έχουμε ιδιαίτερο πρόβλημα με αυτά και πολλές φορές έχουμε βρεθεί και μόνοι μας να πολεμάμε να βγάλουμε την αλήθεια, να επιζητούμε την αλήθεια και στο κάτω κάτω να μας απαντάνε επί της ουσίας.
Ουσία που τελικά δεν δείχνουν να την διαθέτουν...

Δεν πειράζει πάντως.......ας είναι.
Εσείς "φίλοι" κοιτάξτε να αντέξετε όσο μπορείτε......αν θέλετε να έχετε αποτέλεσμα για τον τόπο σας!
Αλλιώς υπάρχει και οι άλλη λύση...του καναπέ που κάθονται κι άλλοι!
Μόνο που στο τέλος θα γεμίσει ο καναπές και άντε να δούμε ποιος θα πρωτοκάτσει επάνω!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: