Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2009

Νίκη Βγενόπουλου για τις άγονες;


Νίκη στα… σημεία του Ανδρέα Βγενόπουλου θεωρείται η θετική για την Ολυμπιακή εξέλιξη στο διαγωνισμό για εννέα άγονες γραμμές.

Ειδικότερα, κατατέθηκε από την Επιτροπή Διενέργειας της διαγωνιστικής διαδικασίας για τις εννέα άγονες γραμμές πρακτικό στην αρμόδια διεύθυνση της Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, με το οποίο προτείνονται:

Α. Η απόρριψη της συμμετοχής της εταιρείας ATHENS AIRWAYS, επειδή η τεχνική της προσφορά δεν πληροί τους όρους του διαγωνισμού.

Β. Η αποδοχή της συμμετοχής της εταιρείας OLYMPIC AIR για το σύνολο των εννέα (9) γραμμών και η εξέταση της δυνατότητας βελτίωσης της οικονομικής της προσφοράς.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κος. Δ. Ρέππας εξέδωσε Υπουργική Απόφαση, με την οποία εγκρίνει τις προτάσεις της επιτροπής και εξουσιοδοτεί το Διοικητή της ΥΠΑ να καλέσει εγγράφως την εταιρεία OLYMPIC AIR για υποβολή βελτιωμένης οικονομικής πρότασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: