Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Τι παιχνίδι παίζεται;

Μια ηθοποιός η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, έχει έρθει (σύμφωνα με τον Αντινομάρχη κ. Θάνο) ως σύμβουλος του υφυπουργού κ. Βούγια και "πιέζει" εκ μέρους της κυβέρνησης να δεχθεί η Σάμος την μεταφορά των λαθρομεταναστών της Μυτιλήνης στο νησί μας. Συν του ότι εξετάζεται η επαναλειτουργία στρατιωτικών εγκατελειμένων μονάδων ως κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών....

O Αντινομάρχης κ. Θάνος βέβαια αρνείται και ανέφερε σήμερα στον 2000 Fm πως η Νομαρχία δεν θα δεχθεί καμία τέτοια εξέλιξη.
Το ερώτημα όμως είναι πως είναι δυνατόν η Νομαρχία Σάμου να βγαίνει κατόπιν δημοσιεύσεων και να μην ενημερώνει για αυτές τις επαφές του πολίτες της Σάμου από πριν!

Επίσης να ξεκαθαρίσουμε πως η ανάρτηση του ιστολογίου athensSos έλεγε ότι ο υπουργός κ. Βενιζέλος ανακοίνωσε την δωρεά 80 στρεμμάτων στην Σάμο για ανέγερση κέντρου συγκέντρωσης μεταναστών, ήταν πέρα ως πέρα λανθασμένη και κανείς δεν γνωρίζει αν ήταν λάθος σκόπιμο ή όχι.... ή ήταν συνέχεια της προσπάθειας που κάνει το συγκεκριμένο ιστολόγιο για να "σώσει" την Αθήνα από τους λαθρομετανάστες και να "σπρώξει" το πρόβλημα στην ελληνική περιφέρεια!
Στην ανάρτηση εξάλλου του άρθρου κάποιου κ. Γιώργου Ιωάννου, μεταξύ άλλων λέει χαρακτηριστικά, "...θα πρέπει να κατανοήσουν ότι η λύση της μετατροπής μεγάλων πρώην στρατοπέδων σε αξιοπρεπείς χώρους ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ διαμονής των παράνομων μεταναστών, αποτελεί μια διέξοδο προς τη σωστή κατεύθυνση"!!!

Αλλού λοιπόν αυτά κύριοι!
Το πρόβλημα είναι εθνικό και δεν είναι πρόβλημα που το έχει μόνο η Μυτιλήνη και η Σάμος!

Δεν υπάρχουν σχόλια: