Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Πυθαγ. Βαρδίκος: "Δεν τίθεται θέμα ανέγερσης νέου κέντρου υποδοχής μεταναστών στη Σάμο"


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν τίθεται θέμα ανέγερσης

νέου κέντρου υποδοχής μεταναστών στη Σάμο

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα, την παραχώρηση ενός οικοπέδου 80 στρεμμάτων που ανήκει στο Στρατό, στη Μυτιλήνη, για την ανέγερση νέου κέντρου υποδοχής μεταναστών.

Κάποια μέσα αναπαρήγαγαν λανθασμένα την είδηση, ανακοινώνοντας ότι η παραχώρηση του οικοπέδου αφορά τη Σάμο.

Αναφορικά με το παραπάνω ζήτημα, ο Βουλευτής Σάμου, κ. Πυθαγόρας Βαρδίκος δήλωσε: «Δεν τίθεται θέμα ανέγερσης και δεύτερου κέντρου υποδοχής μεταναστών στη Σάμο. Μετά από επικοινωνία που είχα με το γραφείο του υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Βενιζέλου, με διαβεβαίωσαν ότι πρόκειται για οικόπεδο του Στρατού στη Μυτιλήνη στο οποίο θα δημιουργηθεί νέο κέντρο υποδοχής μεταναστών. Θα ήθελα, τέλος, να διαψεύσω πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες συναντήθηκα, με αρμόδιο κυβερνητικό παράγοντα, ο οποίος προσπαθούσε να πιέσει την κατάσταση ώστε να δεχτούμε στο κέντρο της Σάμου τους μετανάστες από την Μυτιλήνη. Αντιθέτως, συζητήθηκαν τρόποι ταχύτερης απομάκρυνσης των ανθρώπων αυτών από τη Σάμο και οι σχετικές αποφάσεις θα ανακοινωθούν σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: