Η ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ...!

H επανάσταση στην ενημέρωση ήρθε με την 1η Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα της Σάμου........ πατώντας εδώ www.samiakignomi.gr

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2009

Έλλειμμα ενημέρωσης από την Αστυνομία...της Σάμου.


Ένα σοβαρό θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει είναι η έλλειψη ενημέρωσης που υπάρχει από την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπάρχει συχνή ενημέρωση με τα "τρέχοντα" θέματα και γεγονότα που συμβαίνουν στον νομό και μόνο αν έχουμε κάτι εξαιρετικά σοβαρό μπορεί να γίνει ενημέρωση και αυτή μετά από ενόχληση του δημοσιογραφικού κόσμου στον Αστυνομικό Διευθυντή.
Πέρα από αυτό υπάρχουν και περιπτώσεις που βλέπουμε "επιλεκτική" ενημέρωση σε αρκετά μέσα ενημέρωσης του Νομού. Το σοβαρότερο θέμα απ' όλα που πρέπει να μας απασχολήσει είναι το πραγματικό νούμερο της λαθρομετανάστευσης στον Νομό.
Εννοούμε δηλαδή πως ενώ έχουμε καθημερινή (μέχρι πριν λίγο καιρό) ενημέρωση με Δελτία Τύπου από το Υπουργείο Νησιωτικής Πολιτικής, από το Υπουργείο Εσωτερικών και τώρα Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη κανένα στοιχείο για το πόσοι λαθρομετανάστες συλλαμβάνονται σε χερσαίο έδαφος πέραν των χωρικών υδάτων.
Έχουμε κάνει και παρέμβαση στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και περιμένουμε να δούμε τι θα ακολουθήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: